Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Helo Kiukaat

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 70

70 tuotetta

1-48 / 70

70 tuotetta

Helo Kiukaat

Hyvät löylyt vaativat hyvän kiukaan. Kiuas onkin saunan sydän, joka lämmöllään rentouttaa lihakset ja irrottaa mielen arjen murheista. Kiukaan valintaan kannattaa siis perehtyä huolella. Kiukaan tulisi miellyttää silmää, sopia juuri oman saunan kokoisen tilan lämmittämiseen ja antaa toiveen mukaan sopivan kipakat tai pehmoiset löylyt. Valinnan paikka on siinäkin, haluaako itselleen sähkö- vai puulämmitteisen kiukaan. Kaikkiin näihin tarpeisiin löytyy ratkaisu Helo-kiukaista, joiden kattava mallivalikoima vastaa vaativankin kiukaanostajan mieltymyksiin. Tutustu Helo-kiukaisiin Netraudan verkkokaupassa! Kun suosikki on valittu, onnistuu kauttamme tilaaminen helposti vain muutamalla klikkauksella – tietenkin aina edulliseen hintaan!

Helo ja Tylö yhdistyivät TylöHeloksi

Vuonna 2017 Tylö ja Helo yhdistyivät muodostaen TylöHelon, joka on maailman johtava sauna- ja höyryvalmistaja. Tylön juuret ovat Ruotsissa ja Helon Suomessa. Kummankin osaamisen pohjana on alusta lähtien ollut sähkö ja saunanvalmistus. TylöHelon osaaminen on saunatuotteiden saralla erittäin vankkaa, sillä Helo on ollut toiminnassa vuodesta 1919 ja Tylö vuodesta 1951 lähtien.

Helo-kiukaiden ominaisuuksia

Helo-kiukaista löytyy vaihtoehtoja erilaisista tyyleistä pitäville, ja onpa Helo tehnyt vuosien saatossa myös yhteistyötä esimerkiksi suunnittelija Ristomatti Ratian kanssa. Malleiltaan Helo-kiukaat vaihtelevat aina perinteisistä umpikuorisista kiukaista moderneihin verkkomalleihin, joissa kiukaan kivet pääsevät kauniisti esille. Helon mallisto kattaa sekä sähkö- että puukiukaita. Viimeisintä teknologiaa edustavat erillisen ohjauskeskuksen avulla säädeltävät kiukaat. Valitse omaan kotiisi sopiva Helo-kiuas Netraudasta ja aloita saunahaaveittesi toteuttaminen jo tänään!

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.