Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Mondex Kiukaat

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 100

100 tuotetta

1-48 / 100

100 tuotetta

Mondex Kiukaat

Suomalaiset ovat saunakansaa, sen tietävät kaikki. Kokeneina saunojina suomalaiset myös arvostavat laadukkaita saunatuotteita ja myös tunnistavat laadun. Saunomiselämykseen vaikuttavat niin sauna, kiuas kuin seurakin. Kaikkiin näihin ei aina voi vaikuttaa, mutta hyvällä kiuasvalinnalla pääsee jo pitkälle. Usein kuulee kysyttävän, onko tietyssä saunassa hyvät löylyt. Löylyjen laatuun on saunan kiukaalla suuri vaikutus. Netraudasta löydät suomalaiset Mondex-kiukaat, jotka vastaavat vaativankin saunojan vaatimuksiin. Tutustu valikoimaan, vakuutu ja tilaa juuri omaan tarpeeseesi sopiva kiuas jo tänään Netraudasta!

Mondex – kiukaiden tietotaitoa Suomesta

Mondexin kiukaat valmistetaan Ylivieskassa, ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Mondexin kiukaissa toiminnallisuus ja teknologia yhdistyvät kauniiseen designiin. Mondexin muotoilu sopii hyvin monenlaisiin saunoihin. Tuotteet on myös tehty kestämään aikaa. Mondexin upeat kiukaat löydät Netraudan verkkokaupasta!

Kiukaat erilaisiin saunoihin

Olet sitten hakemassa sähkökiuasta kaupunkikotiin tai perinteistä puulämmitteistä kiuasta kesämökille, Netraudan Mondex-kiukaiden mallistossa riittää sopivia vaihtoehtoja. Mallista riippumatta Mondex-kiukaat ovat myös ilo silmälle ja tuovat oman mausteensa saunan ilmeeseen. Tarjolla on muun muassa runsaasti uudenaikaisia kiuasmalleja, joissa kiuaskivet ovat näkyvillä ja luovat omalta osaltaan luonnonläheistä tunnelmaan. Jotkin kiukaat sopivat suoralle seinälle asennettaviksi, kun taas toiset on suunniteltu kulmaan sopiviksi. Onpa tarjolla myös pyöreitä kiukaita. Osassa kiukaista on erillinen ohjauspaneeli, joka oppii tuntemaan saunatilasi ja ylläpitää sopivaa lämpötilaa energiatehokkaasti. Netraudasta löydät Mondex-kiukaiden lisäksi myös kaikki niiden kanssa yhteensopivat lisäosat, kuten esimerkiksi upotuskaulukset ja korotusosat. Valitse suosikkisi ja tilaa Mondex-kiuas kotiin toimitettuna Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.