Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 122

122 tuotetta

1-48 / 122

122 tuotetta

Narvi Kiukaat

Lämpiävän kiukaan napsahtelu kesäillassa, kuikan vaimea huuto ja täydellinen rauha – kyllä saunominen onkin ihanaa! Saunahetken onnistumisen takaa laadukas kiuas, joka kestää hyväkuntoisena vuodesta toiseen. Hyvän kiukaan löylyt ovat lempeän pehmeät mutta tarvittaessa napakat. Suomalainen Narvi osaa kiukaiden valmistuksen. Tutustu Narvi-kiukaisiin Netraudan verkkokaupassa! Meiltä löydät sopivan kiukaan niin kaupunkikotiin kuin vapaa-ajanasunnollekin. Tilaaminen on helppoa ja riskitöntä sekä hinta aina edullinen.

Narvi edustaa suomalaista laatua

Narvi on suomalainen yritys, jonka historia ulottuu aina vuoteen 1937 saakka. Narvin kaikki saunatuotteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa. Tuotteidensa suunnittelussa Narvi pyrkii helppokäyttöisyyteen, kestävyyteen ja vähäpäästöisyyteen. Narvi tuntee suomalaisen saunojan ja tämän toiveet.

Narvi-kiuas mökille tai kotiin

Narvin valikoimasta löytyvät kiukaat joka lähtöön. Sähkökiukaat tarjoavat helppoa saunomista esimerkiksi kotiolosuhteisiin. Napsauta vain kiuas päälle, ja saunahetki koittaa käden käänteessä! Perinteisempää puulämmitteistä kiuasta arvostavalle on myös omat Narvi-mallit. Puukiuas on kenties se yleisin valinta esimerkiksi mökille, jossa saunomisesta halutaan nauttia luonnonläheisesti ja pitkän kaavan mukaan. Erikokoiset saunat vaativat erikokoiset kiukaat, mikä on myös otettu huomioon Narvin valikoimassa. Jokaiselle kiukaalle on ohjeellinen saunan koko, jonka kiuas pystyy vaikeuksitta lämmittämään. Kiukaat vaihtelevat myös ulkonäöltään. Perinteisten kiuasmallien rinnalle ovat viime vuosina nousseet kiukaat, joiden runko on ritilämäinen paljastaen kauniisti kiuaskivet. Riippumatta siitä, mitkä ovat toiveesi ja mieltymyksesi kiukaan suhteen, Netraudan Narvi-mallistosta löydät varmasti sopivat tuotteen. Tervetuloa ostoksille!

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.