Graniittilaatat

  • 1

1-8 / 8

8 tuotetta

  • 1

1-8 / 8

8 tuotetta

Graniittilaatat

Laadukkaalla graniittilaatalla luot ryhdikkään ja jykevän ilmeen seiniin ja lattioihin. Graniitin kaunis pinta on sisustuselementti itsessään. Graniitti kestää hyvin aikaa ja käyttöä ja on helppohoitoinen materiaali. Netraudan verkkokaupassa on tarjolla useita laattavaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jokaiselle kodin rakentajalle ja remontoijalle mieluinen graniittilaatta. Tutustu valitsemasi laattavalmistajan asennusohjeisiin ja tilaa Netraudasta myös asentamiseen tarvittavat työkalut- ja välineet. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa!

Kestävä graniitti

Graniitti on Suomen yleisin kivilaji. Se onkin ansainnut tittelinsä Suomen kansalliskivenä. Kovuutensa ja kestävyytensä ansiosta graniitti on suosittu ja toimiva rakennusmateriaali. Graniitissa on raemainen koostumus, joka näkyy päälle päin kauniin eläväisenä pintana. Graniitin väritys vaihtelee punaisen sävyistä harmaan erilaisiin vivahteisiin. Markkinoilla on myös mustia ja yksivärisiä graniittilaattoja. Tutustu Netraudan graniittilaattoihin jo tänään!

Kivilaatta luo tunnelmaa

Graniitti on luonnonmateriaali, joka tuo luonnonläheisyyttä myös sisätiloihin. Jyhkeä graniitti luo sisustukseen turvallista ja harmonista tunnelmaa. Graniittilaattojen tyypillisiä käyttökohteita ovat seinä- ja lattiapinnat. Kokonaisten pintojen lisäksi graniittia voi käyttää myös tehostekeinona pienemmillä alueilla. Osa graniittilaatoista voidaan asentaa pienille alueille puskuun, eli niin, että saumoja ei jätetä. Tällöin kivipinnasta tulee tiivis ja näyttävä. Useat graniittilaatat on viimeistelty hiomalla ja kiillottamalla, jolloin graniitin kauneus ja kivessä mahdollisesti olevat kimaltelevat kiteet pääsevät oikeuksiinsa. Tutustu Netraudan graniittilaattavalikoimaan ja ihastu! Tilaaminen onnistuu kätevästi vain muutamalla klikkauksella.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.