Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Vuolukivilaatat

1-6 / 6

6 tuotetta

1-6 / 6

6 tuotetta

Vuolukivilaatat

Kaunis vuolukivilaatta sopii erinomaisesti varsinkin märkiin tiloihin. Luonnonkivilaatoille ominaiseen tapaan vuolukivilaatoilla on hieno eläväinen pinta. Tutustu ja ihastu vuolukivilaattojen ominaisuuksiin Netraudan verkkokaupassa! Tarjolla on valikoima monikäyttöisiä vuolukivilaattavaihtoehtoja. Verkkokaupastamme löydät myös tarvittavat asennustarvikkeet ja -välineet, kun oikeanlainen laatta on löytynyt ja remontti voi alkaa.

Vuolukiven erinomaiset ominaisuudet

Vuolukivi on metamorfinen kivi, joka on saavuttanut maaperässä lopullisen muotonsa lämmön ja paineen vaikutuksesta. Myös Suomessa on joitakin vuolukiviesiintymiä. Vuolukivi on verrattomien ominaisuuksiensa vuoksi suosittu valinta märkiin kylpyhuone- ja pesutiloihin. Vuolukivi ei nimittäin ime vettä tai muutu märkänä liukkaaksi. Vuolukivi sopii myös erinomaisesti yhteen lattialämmityksen kanssa, sillä vuolukivellä on todella hyvä lämmönvarauskyky. Vuolukiven lämmönvarauskyvystä kertoo sen suosio tulisijojen materiaalina. Lukuisten hyvien ominaisuuksiensa lisäksi vuolukivi on myös ilo silmälle, sillä sen pinnassa on eläväinen kuviointi, joka on joka laatassa ainutlaatuinen. Vuolukiveä ostaessa kannattaakin huomioida, että jokainen laatta on yksilöllinen eikä yksittäisten laattojen väritys vastaa yksi yhteen mallilaatan kuviointia. Väriltään vuolukivilaatat ovat harmaita, värin asteen vaihdellen laatasta riippuen vaaleammasta harmaasta mustanharmaaseen.

Vuolukivilaattojen käyttökohteet

Ominaisuuksiensa puolesta vuolukivi sopii siis hyvin märkiin tiloihin kuten suihkutiloihin tai saunaan. Vuolukivilaatta toimii kuitenkin näyttävän pintansa ansiosta myös oivallisena sisustuselementtinä kodin muissakin sisäseinissä. Vuolukivellä voi lisäksi luoda kauniita sisustusyksityiskohtia, sillä vuolukivi sopii erinomaisesti esimerkiksi kiukaan taustalle tai oleskelutilan seinälle. Vuolukivilaatoista löytyy sekä seinäpinnoille että lattioihin sopivia vaihtoehtoja. Tutustu vuolukivivalikoimaan Netraudan verkkokaupassa ja tilaa suosikkisi jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.