Kalanruotolaminaatit

1-2 / 2

2 tuotetta

1-2 / 2

2 tuotetta

Kalanruotolaminaatit

Kalanruotolaminaatit miellyttävät silmää ja omaavat laminaattilattian hyvät puolet kuten esimerkiksi kestävyyden. Jos etsit näyttävää mutta kulutusta kestävää lattiamateriaalia, on kalanruotolaminaatti huomion arvoinen vaihtoehto. Netraudan verkkokaupassa voit kätevästi tutustua erilaisiin kalaruotolaminaatteihin ja niiden ominaisuuksiin. Kun suosikkilaminaatti on löytynyt, onnistuu tilaaminen vain muutamalla klikkauksella. Tilaa samalla muut lattianasennukseen tarvittavat tarvikkeet ja materiaalit, kuten esimerkiksi lattialistat, jotta remonttisi pääsee alkamaan viivytyksittä!

Kalanruotokuvio hurmaa laminaatissa

Kalanruotolaminaatti hurmaa kuvioinnillaan. Katse kiinnittyy herkästi kauniiseen kuvioon, joka useimmissa kalanruotolaminaateissa on sävyltään puun väritystä muistuttava. Laminaattilattioissa käytettävät laminaatit koostuvat useimmiten ohuista laminoiduista paperikerroksista, joiden pintaan voidaan sommitella monenlaisia kuvioita. Kalanruotolaminaateissa tätä ominaisuutta on käytetty hyväksi, kun laminaattiin on luotu näyttävä kalanruotokuviointi.

Laminaatti on kätevä ja kestävä valinta

Laminaatissa on useita hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä suositun lattiamateriaalin. Parkettiin verrattuna laminaatti on kovempi ja kestävämpi materiaali, minkä ansiosta se on hyvä valinta esimerkiksi koira- ja lapsiperheisiin, joissa lattian kulutus saattaa ajoittain olla kovaakin. Laminaatti on myös helppohoitoinen ja useimmiten hinnaltaan parkettia huokeampi vaihtoehto. Laminaatissa ihastuttaa lisäksi sen helppo asennettavuus. Kalanruotolaminaatti yhdistää laminaattilattian hyvät puolet kauniiseen kuviointiin. Tutustu ja ihastu kalanruotolaminaatin mahdollisuuksiin Netraudassa. Valikoimastamme tilaat sopivan laminaatin helposti, nopeasti ja takuulla edulliseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.