Kesäloma-ale voimassa enää:

Vallila olohuoneen matot

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 129

129 tuotetta

1-48 / 129

129 tuotetta

Vallila olohuoneen matot

Näyttävä matto muodostuu helposti katseenkiinnittäjäksi ja huoneen keskipisteeksi. Mattovalinnoilla voikin vaikuttaa huomattavasti kodin tunnelmaan. Lisäksi maton vaihtaminen onnistuu vaivattomammin kuin esimerkiksi lattiamateriaalin päivittäminen, joten mattoja voi käyttää helposti apuna tunnelman vaihdossa ja kodin ilmeen piristämisessä. Vallilla on raivannut tiensä suomalaisten suosioon upeiden kuosiensa ja hyvän laatunsa avulla. Vallilan valikoimaan kuuluu myös olohuoneen mattoja, jotka ilmentävät brändille ominaista raikasta ja reipasta henkeä. Tutustu ja ihastu Vallila-olohuoneen mattoihin Netraudan verkkokaupassa! Kauttamme tilaat kotisi uudet matot helposti ja aina edulliseen hintaan.

Vallila – kokemusta jo yli 80 vuotta

Vallilan nimi tulee siitä, että yritys perustettiin Helsinkiin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Perheyrityksen perusti sveitsiläinen Otto Berner. Yli 80-vuotias yritys on kasvanut suomalaisten rakastamaksi sisustusbrändiksi. Tätä nykyä yritys myös vie tuotteitaan ulkomaille. Vallilan tuotteisiin kuuluu muun muassa verhoja, kankaita, mattoja, tapetteja ja makuuhuoneen sekä keittiön tekstiilejä.

Vallila-olohuoneen matto sisustuksessa

Maton valinta kannattaa aloittaa tilan mittaamisella. Myös huoneen muu värimaailma tulee ottaa huomioon. Kun perusteet ovat selvillä, on aika uppoutua Netraudan laajaan Vallilla-olohuoneen mattojen valikoimaan. Tutustu myös samalla Vallilan makuuhuoneen mattoihin. Tarjolla on mattoja eri kokoluokissa ja muodoissa. Perinteinen suorakaiteen muotoinen matto sopii useimpiin tiloihin, kun taas pyöreä matto ottaa luontevasti paikkansa keskipisteenä, johon katse hakeutuu. Tarjolla on niin kauniin harmonisia värivaihtoehtoja, kuin myös näyttävämpiä mattoja, joiden kuviointi saattaa hakea inspiraationsa esimerkiksi luonnosta tai mosaiikkimaisista aiheista. Mattoja voi verkkokaupassamme rajata kätevästi myös materiaalin perusteella. Tervetuloa ostamaan Vallila-mattoja Netrautaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.