Älylukko HighTech EH-LP-808A, sormenjälkitunnistimella varustettu

Tuotenumero:
KOHEHLP808A
Lukonkätisyys
Vasenkätinen
Vasenkätinen
Oikeakätinen
755,00  679,00  Säästät: 76,00 
kpl
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 679,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!
★★★★★★★★★★
4.0
Käytön helppous 2
Ominaisuudet 3
Vastinetta rahoille 4
Tuotteen laatu 4

Sormenjälkitunnistimella varustettu HighTech-lukko EH-LP-808A

SSormenjälkitunnistimella varustettu HighTech-lukko EH-LP-808A, hopean värinen design-tuote. EH-LP-808A lukko on Designit®:n suunnittelema. Desingit® on tanskalaisen huippumuotoilun uranuurtaja, jonka suunnittelemia tuotemerkkejä ovat mm. Bang & Olufsen, Georg Jensen ja Stelton. Voit käyttää lukkoa joko sormenjäljellä, koodilla tai avaimilla, joita lukon mukana toimitetaan 5kpl.

Tähän huipputeknologiseen Birkegaarden-lukkoon voi taltioida yhteensä 99 sormenjälkeä eli useiden henkilöiden useat eri sormenjäljet. Lisäksi siihen voidaan taltioida vaihtoehtoiseksi avausmahdollisuudeksi 99 eri koodia koodilukkokäyttöön. Lukko toimitetaan sekä sisä- että ulkoyksiköllä ja ne korvaavat vanhan lukon avain- ja kahvaosuuden kokonaisuudessaan. Lukkoa voidaan operoida sekä sisä-, että ulkopuolelta. Lukko toimii sisäyksikköön asennettavilla 3kpl AA-paristolla, joten se ei tarvitse kaapelointia.

Tämän lukon ominaisuudet kattavat kaikki nykyiset vakuutusvaatimukset ja se on erittäin helppo ja turvallinen käyttää, siitä pitävät niin aikuiset kuin lapset. LP-808A on oikea valinta, kun arvostat avaimettomuutta, jokapäiväistä mielenrauhaa, huippumuotoilua ja optimoitua käyttömukavuutta. Haluamasi lukon kätisyyden saat valittua oheisesta alasvetovalikosta.

★★★★★★★★★★
4.0
Käytön helppous 2
Ominaisuudet 3
Vastinetta rahoille 4
Tuotteen laatu 4

Arvostelut

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Parannettavaa löytyy, mutta toimii jo näinkin
  ★★★★★★★★★★
  Asennus: Mukana tulleiden ohjeiden mukaan onnistui helposti. Lukkolaite tulee aika oven reunaan ja lämpöovessa oleva tiiviste piti laitteen sisäyksikön kohdalta leikata pois. Käyttö: Lukko toimii hyvin ja on jämäkkä. Sormenjälkitunnistus toimii jotenkin, mutta vaatii sormen liikkumattomuuden lukemisen aikana. Aiheuttaa lukuisia uudelleen yrityksiä ainakin lapsilla ja voi aiheuttaa lukijan käytön lopettamisen. Oven saa auki myös koodilla, joka on näppärää jos tarvitsee jollekin antaa väliaikainen pääsy taloon. Ja myös vaihtoehtoinen tapa jos/kun sormenjäljen luenta ei onnistu. Avaimia tulee reilusti; 5 kappaletta. En ole tarvinnut/käyttänyt kertaakaan. Integrointi hälytinjärjestelmään olisi voitu toteuttaa paremmin, ottamatta julkisesti kantaa sen heikkouksiin. Yhteenveto: Tuote on hyvä, mutta sormenjälkilukijan toiminta ja hälytysjärjestelmään integrointi olisivat vaatineet vielä parantamista.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Piitu70 · 8.10.2018
  Miten toimii pakkasella? Kun sormikin on vähän jäässä, ottaakohan kuvion?
  1. Kotihälytin.fi tuotetuki · 9.10.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Sormenjälkiskanneri toimii pakkasellakin kohtuullisesti. Jos sormi olisi niin jäässä ettei skanneri lukisi sitä, lukossa on koodinäppäimistö, jolla voi myös avata lukon.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16