Sormenjälkitunnistimella varustettu HighTech-lukko EH-LP-808A

Tuotenumero: KOHEHLP808A
ALE!
-10%
ALE
* Lukonkätisyys
--Valitse--
Vasenkätinen
(+0,00€)
Oikeakätinen
(+0,00€)

* Vaaditut tiedot

699,00 €
629,00 
Säästät: 70,00 €
TAI

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Sormenjälkitunnistimella varustettu HighTech-lukko EH-LP-808A Sormenjälkitunnistimella varustettu HighTech-lukko EH-LP-808A, hopea, design-tuote (koodinäppäimistö- ja avainohituksella), EH-GSM Kotihälytin yhteensopiva, Desingit® upea muotoilu....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Sormenjälkitunnistimella varustettu HighTech-lukko EH-LP-808A kuvaus

Sormenjälkitunnistimella varustettu HighTech-lukko EH-LP-808A

Sormenjälkitunnistimella varustettu HighTech-lukko EH-LP-808A, hopea, design-tuote (koodinäppäimistö- ja avainohituksella), EH-GSM Kotihälytin yhteensopiva, Desingit® upea muotoilu. EH-LP-808A lukko on Desingit® suunnittelema. Desingit® on tanskalaisen huippumuotoilun uranuurtaja, jonka suunnittelemia tuotemerkkejä ovat mm. Bang & Olufsen, Georg Jensen ja Stelton.

Tämä huipputeknologinen Birkegaarden lukko voi taltioida yhteensä 99 sormenjälkeä eli kotisovelluksissa useiden henkilöiden useat eri sormenjäljet. Lisäksi siihen voidaan taltioida vaihtoehtoiseksi tai lisäavausmahdollisuudeksi 10 eri koodia koodilukkokäyttöön. Lukko toimitetaan sekä sisä-, että ulkoyksiköllä, ja ne korvaavat vanhan lukon avain- ja kahvaosuuden kokonaisuudessaan. Lukkoa voidaan operoida sekä sisä-, että ulkopuolelta ja se voidaan helposti liittää osaksi langatonta Kotihälytin-hälytysjärjestelmää siten, että hälytin aktivoituu hälytystilaan poistuttaessa ja vastaavasti siirtyy automaattisesti lepotilaan tultaessa sisään. Lukko ei tarvitse kaapelointia, vaan toimii täysin langattomasti.

Tämän lukon ominaisuudet kattavat kaikki nykyiset vakuutusvaatimukset ja se on erittäin helppo ja turvallinen käyttää, siitä pitävät niin aikuiset kuin lapset. LP-808A on oikea valinta, kun arvostat jokapäiväistä mielenrauhaa, huippumuotoilua, avainohitusmahdollisuutta ja optimoitua käyttömukavuutta. Haluamasi lukon kätisyyden saat valittua oheisesta alasvetovalikosta.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18