Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
248,90 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 9,90 €
★★★★★★★★★★
4.3
Käytön helppous 4.8
Ominaisuudet 4.5
Vastinetta rahoille 4.2
Tuotteen laatu 4.2

Suihkulähdepumppu Hozelock Easyclear 3000 on täysin integroitu yksikkö, joka sisältää pumpun, suodattimen ja UV-kirkastimen. Suihkulähdepumppu on helppo asentaa, ja se pitää veden kirkkaana ja terveellisenä. Suihkulähdepumppu Hozelock Easyclear 3000 taikoo lampeen houkuttelevan suihkulähteen tai putouksen.

Suihkulähdepumpussa on tehokas suodatin Kaldnes™ K3, joka yhdessä vaahdon kanssa antaa hyvän kasvualustan lampivettä puhdistaville ja kirkastaville hyödyllisille bakteereille. UV-Lamppu ehkäisee viherlevän kasvua. Koko yksikkö asennetaan ja kätketään helposti lampeen. Easyclear 3000 muodostaa suihkulähteen tai vesiputouksen. Suihkuvaihtoehtoja on kolme: 2-tasosuihku, 3-tasosuihku ja kellosuihku.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Hozelock
 • GTIN-koodi: 5010646056489

Tuotteen ominaisuudet:

 • Lammen enimmäiskoko: 3000 L
 • Kaapelin pituus: 10 m
 • Suihkulähteen enimmäiskorkeus: 0,70 m
 • UV-lamppu 5 W

Tuotteen tekniset tiedot:

 • Teho (W): 25
★★★★★★★★★★
4.3
Käytön helppous 4.8
Ominaisuudet 4.5
Vastinetta rahoille 4.2
Tuotteen laatu 4.2

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Pitää lupauksensa
  ★★★★★★★★★★
  Tehokas ja hyvä, aluksi vesi oli sameaa, mutta noin viikon käytön jälkeen vesi kirkastui (pesin suodattimen aluksi 2 päivän välein), ja nyt n. 3viikon käytön jälkeen vesi on peilikirkasta. Voin suositella, vaikkei pidemmästä käytöstä vielä ole kokemusta.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Loistopumppu
  ★★★★★★★★★★
  Ratkaisi kaikki leväongelmat kertaheitolla. Toki "lammen" kuutiot vain 1,8. Ollut käytössä nyt 10 vuotta ja pelittää yhä. UV-lamppu kärähti 9 vuoden jälkeen, mutta niitä saa hommattua netistä kotiin toimitettuna alle 20 €. Tämä tuote elinkaarineen on hyvä kerta sijoitus ja lampityön vähentäjä.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Ennestään tuttu
  ★★★★★★★★★★
  Ennestään tuttu tuote. Antaa pienen suihkun ja rentouttuavan veden juoksun äänen pihaan.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Superkätevä suihkulähde/vesiputouspumppu
  ★★★★★★★★★★
  Ostin tämän tuotteen noin kuukausi sitten, ja olen ollut siihen varsin tyytyväinen. Laite oli helppo ottaa käyttöön - valitaan sopiva liitoskappale, laitetaan kiinni laitteeseen, poistoletku kiinni kuristimella liitoskappaleeseen ja letkun toinen pää vesiputoukselle, Sähköjohto töpseliin ja virta päälle ja se on siinä! Vesiputouksen kanssa homma on vielä helpompi - jätetään letku pois kuviosta kokonaan. Nyt kun laite on ollut päällä muutaman viikon, voin todeta, että vesi on pysynyt lammessa kirkkaampana kuin vanhalla pumppu+filtteri yhdistelmällä. Koska altaan ulkopuolisia liitoksia ei ole, en myöskään joutunut taistelemaan erilaisten vuotavien liitosten ja tiivisteiden kanssa pitkin kevättä (ja kesää). Pumpun teho on säädettävä, ja se on riittävä - päätähuimaava ei maksimiteho kuitenkaan ole. Ainakin vesiputouskäytössä kannattaa uskoa ohje siitä, että putous ei saisi olla puolta metriä ylempänä veden pinnasta. Meillä korkeus on n. 40cm, ja vettä tulee ihan kivasti; kun lammen pinta oli matalampi, ehkä vähän yli 50cm, tuli putoukseen vettä jo mielestäni varsin laiskasti. Pumpusta saa kyllä isompiakin malleja, varmaan auttavat tähän. Filtterin kansi on vähän rimpulan oloinen, samoin vesivirran voimakkuuden säätö. Mutta eipä noita koko ajan roplata, joten tuskin ovat mikään ongelma. Hozelockin ohjeet ovat kokemukseni mukaan aina hämmentäviä: paikoin todella kattavia ja täsmällisiä, mutta osin kiusallisen epätäsmällisiä. Näidenkin kanssa pärjää.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Jlo79 · 22.3.2022
  Onko teidän kautta mahdollista saada uusia UV lamppuja ks. Tuotteeseen ?
  1. Tuotetuki Netrauta · 23.3.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Olethan yhteydessä myyntipalveluumme varaosiin liittyvissä kysymyksissä: www.netrauta.fi/myyntipalvelu.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.