Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Terassisuoja Pikkuna ikkunaelementti, mittatilaus

Tuotenumero:
PK-ikkunaelementti
+0
Pikkuna-elementin tyyppi
Kirkas PVC-kalvo
Kirkas PVC-kalvo
Valonläpäisykyky 95 prosenttia, paksuus 0,7 mm, korkein UV-suoja. Asennettavissa min +5C. Lämpötila vaikuttaa vain asennukseen, soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.
Auringonsuojakalvo
+ 50,00 €
Tummempi PVC-kalvo suojaa haitalliselta UV-säteilyltä ja antaa näkösuojaa. Asennettavissa min +5C. Lämpötila vaikuttaa vain asennukseen, soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.
Hyttysverkko
+ 50,00 €
Asennettavissa min +5C. Kestävä hyttysverkko moneen tarkoitukseen. Lämpötila vaikuttaa vain asennukseen, soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.
Reunusten väri
Valkoinen
Valkoinen
Harmaa
Beige
Tummanruskea
Musta
Yläreunan kiinnitys
Kiinteä kiinnitys ruuveilla
Kiinteä kiinnitys ruuveilla
Valkoiset kiinnikkeet
Harmaat kiinnikkeet
Beiget kiinnikkeet
Tummanruskeat kiinnikkeet
Mustat kiinnikkeet
Koukkukiinnitys
Sivureuna A kiinnitys
Valkoiset kiinnikkeet
Valkoiset kiinnikkeet
Harmaat kiinnikkeet
Beiget kiinnikkeet
Tummanruskeat kiinnikkeet
Mustat kiinnikkeet
Koukkukiinnitys
Kiinteä kiinnitys ruuveilla
Sivureuna B kiinnitys
Valkoiset kiinnikkeet
Valkoiset kiinnikkeet
Harmaat kiinnikkeet
Beiget kiinnikkeet
Tummanruskeat kiinnikkeet
Mustat kiinnikkeet
Koukkukiinnitys
Kiinteä kiinnitys ruuveilla
Alareunan kiinnitys
Painotasku ja paino alareunaan
Painotasku ja paino alareunaan
Jos elementti ulottuu lattiaan asti, eikä sitä voida asentaa kiinnikkeillä, alareunaan tulee painotasku ja paino. Sinun ei tarvitse lisätä taskun mittaa elementin korkeuteen.
Valkoiset kiinnikkeet
Harmaat kiinnikkeet
Beiget kiinnikkeet
Tummanruskeat kiinnikkeet
Mustat kiinnikkeet
Koukkukiinnitys
Kiinteä kiinnitys ruuveilla
30,00  27,00  Säästät: 3,00 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 67,50 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 39,00 €

Korkealaatuisesta muovista valmistettu pehmeä ikkuna on siisti ja edullinen vaihtoehto tavanomaiselle terassilasitukselle. Terassisuoja suojaa lialta, vaihtelevalta säältä ja hyönteisiltä, joten voit pidentää mukavaa terassikautta huomattavasti! Ikkunan tyypiksi voit valita 95-prosenttisesti valoa läpäisevän PVC-kalvon, myös alle +5 asteessa asennettavan PU-kalvon, auringolta suojaavan PVC-kalvon tai hyttyssuojaverkon.

Kustannukset lasitukseen verrattuna ovat merkittävästi alhaisemmat, ja lisäksi ikkunaelementin saa tarvittaessa purettua ja asennettua uudelleen. Asennus, purku ja puhtaanapito onnistuvat myös yksin, mutta suurten elementtien kanssa useampi käsipari toimii paremmin. Elementti kiinnitetään aina rakennuksen runkoon, jonka pysty- ja vaakapintojen on oltava keskenään samassa tasossa.

Elementti voidaan kiinnittää yläreunastaan joko pysyvästi ruuveilla tai kiinnikkeillä, jolloin elementti on mahdollista myös purkaa. Purkamisen sijasta elementti voidaan myös irrottaa sivukiinnikkeistä, rullata ylös ja kiinnittää narulla.

Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ulkoterassit ja verannat, katokset, tallit, grillikodat, kuistit ja parvekkeet. Pehmeät ikkunat kestävät lämpötilavaihteluita +50 asteesta -40 asteeseen, joten huolellisella käytöllä niiden käyttöikä on jopa 10 vuotta. Katso ohjeet asennukseen ja käyttöön liitteistä.

Ohjeet tilaamiseen:

 • Mitat: Ilmoita vapaan aukon leveys ja korkeus, valmistuksessa näihin lisätään automaattisesti reunuksien vaatima mitta.
 • Tyyppi: Valitse kirkas kalvo, aurinkosuoja tai hyttysverkko. Samoihin kiinnikkeisiin voidaan kiinnittää kaksi ikkunakerrosta päällekkäin, joten halutessasi voit tilata esim. samankokoisen kirkkaan kalvon ja hyttysverkon ja asentaa ne samoihin kiinnikkeisiin.
 • Reunusten väri: Valitse sävy ikkunan vahvistettuun kiinnitysreunaan. Reunuksen vakioleveys on 5 cm.
 • Kiinnitystavoista yleisesti: Kun tilaat ikkunan, jossa on kiinnikkeet, ikkunan reunuksessa olevat aukot lävistetään tehtaalla, eli kiinnityskohdat määritellään etukäteen. Silmukat lävistetään tasaisesti 40-50 cm:n etäisyydelle toisistaan. Mikäli rungossa on rajoituksia kiinnitysten kiinnityskohdissa, elementin voi tilata oman piirustuksen mukaan ja ilmoittaa tarkat kiinnityskohdat. Elementti voidaan rullata ylös säilytykseen ja kiinnittää naruilla.
 • Yläreunan kiinnitys: Yläreuna voidaan kiinnittää joko ruuveilla tai kiinnikkeillä. Ruuvit eivät sisälly toimitukseen, ja ruuvikiinnitys on pysyvä.
 • Sivureunojen kiinnitys: Sivureunat kiinnitetään aina kiinnikkeisiin. Jos kaksi vierekkäistä elementtiä asennetaan samaan pylvääseen, molemmille tulee omat kiinnikkeet. Tällöin pylvään leveyden on oltava vähintään 10 cm, sillä kumpikin reunus kiinnikkeineen vaatii 5 cm tilaa.
 • Alareunan kiinnitys: Jos elementti ulottuu lattiaan asti eivätkä kääntökiinnikkeet ole mahdollisia, alareunaan tulee painotasku ja paino. Painotasku sisältyy ilmoittamaasi aukon korkeuteen, eli sinun ei tarvitse lisätä mitään aukon korkeusmittaan.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, mikäli haluat tilata ikkunan yksilöidyn piirustuksen mukaan, esimerkiksi jos ikkunan muoto on muu kuin suorakaide, tarvitset useamman erimuotoisen elementin, tai rakennuksen runko luo rajoituksia ikkunoiden kiinnittämiselle. Toimita tällöin myyntipalveluumme valmis piirros mittoineen pdf- tai jpg-muodossa (maksimikoko 5 MB). Piirustuksesta tulee selvitä kaikki mitat, värit, reunuksien kiinnitystyypit ja kiinnityskohdat.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Pikkuna

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Arja A Heino · 2.3.2021
  onko tätä nähtävänä jossain Turun seudulla
  1. Pikkuna · 23.3.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, meillä ei ole showroomia tällä hetkellä vaan tuotteet menevät asiakkaille suoraan tuotannosta.

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16