Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Terassisuoja Pikkuna ovielementti, mittatilaus

Tuotenumero:
PK-ovielementti
343,00  308,70  Säästät: 34,30 
Tuote on loppuunmyyty.
Tilaa saatavuusilmoitus

Vetoketjulla aukeava pehmeä ovielementti on valmistettu korkealaatuisesta muovista, ja se on siisti ja edullinen vaihtoehto tavanomaiselle terassilasitukselle. Pehmeä elementti suojaa lialta, vaihtelevalta säältä ja hyönteisiltä, joten voit pidentää mukavaa terassikautta huomattavasti! Materiaaliksi voit valita 95-prosenttisesti valoa läpäisevän PVC-kalvon, myös alle +5 asteessa asennettavan PU-kalvon, auringolta suojaavan PVC-kalvon tai hyttyssuojaverkon.

Kustannukset lasitukseen verrattuna ovat merkittävästi alhaisemmat, ja lisäksi elementin saa tarvittaessa purettua ja asennettua uudelleen. Asennus, purku ja puhtaanapito onnistuvat yksinkin. Oviverho kiinnitetään aina rakennuksen runkoon, jonka pysty- ja vaakapintojen on oltava keskenään samassa tasossa.

Ovi voidaan kiinnittää yläreunastaan joko pysyvästi ruuveilla tai kiinnikkeillä, jolloin elementti on mahdollista myös purkaa. Purkamisen sijasta elementti voidaan myös irrottaa sivukiinnikkeistä, rullata ylös ja kiinnittää narulla.

Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat ulkoterassit ja verannat, katokset, tallit, grillikodat, kuistit ja parvekkeet. Pehmeä ovielementti kestää lämpötilavaihteluita +50 asteesta -40 asteeseen, joten huolellisella käytöllä käyttöikä on jopa 10 vuotta.

Tutustu myös Pikkuna-ikkunaelementtiin, jossa ei ole kulkuaukkoa.

Ohjeet tilaamiseen:

 • Mitat: Ilmoita koko vapaan aukon leveys ja korkeus, valmistuksessa näihin lisätään automaattisesti reunuksien vaatima mitta.
 • Oviaukon leveys: Ilmoita oviaukon leveys, aukon molemmille sivuille tulee avattavat vetoketjut.
 • Oviaukon sijainti: Ilmoita oviaukon vasemman reunan eli vetoketjun etäisyys koko elementin vasemmasta reunasta rakennuksen ulkopuolelta katsottuna. Vähimmäisetäisyys koko elementin vasemmasta reunasta oven reunaan on 10 cm.
 • Vetoketjun väri: Vaihtoehtoina on musta ja valkoinen.
 • Tyyppi: Valitse kirkas kalvo, aurinkosuoja tai hyttysverkko. Samoihin kiinnikkeisiin voidaan kiinnittää kaksi ikkunakerrosta päällekkäin, joten halutessasi voit tilata esim. samankokoisen kirkkaan kalvon ja hyttysverkon ja asentaa ne samoihin kiinnikkeisiin.
 • Reunusten väri: Valitse sävy ikkunan vahvistettuun kiinnitysreunaan. Reunuksen vakioleveys on 5 cm.
 • Kiinnitystavoista yleisesti: Kun tilaat ikkunan, jossa on kiinnikkeet, ikkunan reunuksessa olevat aukot lävistetään tehtaalla, eli kiinnityskohdat määritellään etukäteen. Silmukat lävistetään tasaisesti 40-50 cm:n etäisyydelle toisistaan. Mikäli rungossa on rajoituksia kiinnitysten kiinnityskohdissa, elementin voi tilata oman piirustuksen mukaan ja ilmoittaa tarkat kiinnityskohdat. Elementti voidaan rullata ylös säilytykseen ja kiinnittää naruilla.
 • Yläreunan kiinnitys: Yläreuna voidaan kiinnittää joko ruuveilla tai kiinnikkeillä. Ruuvit eivät sisälly toimitukseen, ja ruuvikiinnitys on pysyvä.
 • Sivureunojen kiinnitys: Sivureunat kiinnitetään aina kiinnikkeisiin. Jos kaksi vierekkäistä elementtiä asennetaan samaan pylvääseen, molemmille tulee omat kiinnikkeet. Tällöin pylvään leveyden on oltava vähintään 10 cm, sillä kumpikin reunus kiinnikkeineen vaatii 5 cm tilaa.
 • Alareunan kiinnitys: Jos elementti ulottuu lattiaan asti eivätkä kääntökiinnikkeet ole mahdollisia, alareunaan tulee painotasku ja paino. Painotasku sisältyy ilmoittamaasi aukon korkeuteen, eli sinun ei tarvitse lisätä mitään aukon korkeusmittaan.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Pikkuna

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Peterpors · 27.5.2024
  Hei! Onko mahdollista teidän kautta tilata pehmeän ikkunan mittaus ja asennus palvelu
  1. Tuotetuki Netrauta · 28.5.2024
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei, valitettavasti ei ainakaan tällä hetkellä.

Myydyimmät tuotteet (10)

Terassin liukuovi Landskap Stadig, kesäkausi, 3 osaa, eri kokoja, eri värejä
Extra Etu
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Terassin liukuovi Landskap Stadig, kesäkausi, 3 osaa, eri kokoja, eri värejä
Ilmainen kotiin toimitus!
968,90  alk. 774,90 
Terassin liukuovi Landskap Stadig, kesäkausi, 2 osaa, eri kokoja, eri värejä
Extra Etu
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Terassin liukuovi Landskap Stadig, kesäkausi, 2 osaa, eri kokoja, eri värejä
Ilmainen kotiin toimitus!
676,90  alk. 541,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.