Termostaatti Nobö NCU 2T näytöllä

Tuotenumero:
S-8130940
59,90  53,90  Säästät: 6,00 
kpl
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 9,00 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)
★★★★★★★★★★
4.0
5 5 tähteä: 0 kpl
4 4 tähteä: 1 kpl
3 3 tähteä: 0 kpl
2 2 tähteä: 0 kpl
1 1 tähteä: 0 kpl
Käytön helppous 4.0
Ominaisuudet 4.0
Vastinetta rahoille 2.0
Tuotteen laatu 4.0

Elektroninen Nobö NCU 2T -termostaatti taustavalaistulla LCD-näytöllä. Erittäin tarkan termostaatin lämpötilan säätötarkkuus on ±0,1 °C. Termostaatilla asetat mukavuus- ja säästölämpötilan sekä paikallisen yliohjauksen. Siinä on myös ajastin viikko-ohjelman ohjelmointiin. Termostaatin selkeä näyttö ja sijainti lämmittimen päällä helpottavat sen käyttöä.

Uudet Nobö NCU -termostaatit ovat erityisen tarkkoja ja niissä on olematon 0,5 °C lämpötilan poikkeama. Termostaatit toimivat huomattavasti tasaisemmin kuin useimmat muut termostaatit ulkoilman vaihteluiden suhteen. Siinä missä monet muut lämmittimet joutuvat taistelemaan pitääkseen vakaan lämpötilan, Nobö-lämmittimet pystyvät säilyttämään halutun sisälämpötilan ulkoisista olosuhteista riippumatta. Lopputulos on miellyttävä ja taloudellinen, sinun tarpeisiisi soveltuva lämpö. Termostaattiin voidaan yhdistää myös Nobö Sense -magneettikytkin, jolla ohjataan termostaatti jäätymissuojatilaan kun ovi tai ikkuna on auki.

Termostaatti Nobö NCU 2T näytöllä

 • Tuotemerkki: Glen Dimplex
 • Tuotesarja: Nobö
 • Tyyppi: NCU 2T
 • LCD-näyttö
 • Yhteensopivuus: Nobö NFC, NTE, NFA, NTG ja NTH -lämmittimiin
 • Asetukset lämmittimestä
 • Viikko-ohjelmointi
★★★★★★★★★★
4.0
5 5 tähteä: 0 kpl
4 4 tähteä: 1 kpl
3 3 tähteä: 0 kpl
2 2 tähteä: 0 kpl
1 1 tähteä: 0 kpl
Käytön helppous 4.0
Ominaisuudet 4.0
Vastinetta rahoille 2.0
Tuotteen laatu 4.0

Arvostelut

Yhteensä 1 kysymys
Lajitteluperuste: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Hiukan hintava mutta hyvä termostaatti
  ★★★★★★★★★★
  Hankin tämän makkariin lisälämmittimeksi asentamaani patteriin. Termostaatti tuntuu kyllä säätävän lämpötilaa tarkasti, mutta jo patteria valitessa kiinnitin huomiota siihen että termostaateissa mainostetaan hyvää säätötarkkuutta mutta vasta valmistajien sivuilta haetuista käyttöohjeista varmistuu että termostaattien asetteluresoluutio on yleensä kuitenkin vain 1 aste, mikä on aika karkea muutoin tarkalle termostaatille. Puolen asteen asetteluresoluutiolla olevaa etsin mutta ei niitä osunut kohdalle. Termostaatti on kohtalaisen selkeä käyttää ja näyttö on sopivan himmeästi valaistu ettei se yöllä valaise liikaa huonetta. Se jäi termostaattia valitessa ihmetyttämään, miksi niitä pitää olla ohjelmoitavuudeltaan niin monta erilaista mallia joista valita, kun hienommat toiminnot kuten viikkoajatus eivät oikeasti kuitenkaan kasvata valmistuskustannuksia, hinnat arvottaneen muilla perusteilla. Nyt joutui sitten etsimään mikä firma varastoi juuri haluamillani ominaisuuksilla olevaa termostaattimallia, vaikka saman patterin löytää monesta paikasta. Termostaatista tulee aika merkittävä hintalisä ensin edulliselta vaikuttavaan patteriin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18