Festool-työkalut edullisesti netistä

Festool-työkalut hankit helposti ja edullisesti Netraudasta. Tarvitsit sitten Festool-imurin, Festool-sirkkelin tai Festool-hiomakoneen löydät sen meiltä. Festool-sähkötyökalut ovat taattua saksalaista laatua ja Festool on valmistanut jo yli 90 vuoden ajan huippuunsa hiottuja työkaluja, joita kiittelevät niin ammattilaiset kuin kotikäyttäjätkin. Tutustu Festool-laatuun ja menestystarinaan tästä.

Festool-järjestelmä takaa onnistumisen

Festool-työkalut on kaikki suunniteltu tarkasti yhteensopiviksi, minkä ansiosta työskentely on keskeytyksetöntä, nopeaa ja tehokasta. Myös seisonta-ajat ja jälkityöt ovat minimaaliset. Festool on puurakennustöiden, maalauksen, pohjustustöiden ja viimeistelyn asiantuntija ja näin ollen työkalut ja tarvikkeet on räätälöity vastaamaan ammattilaisten korkeita vaatimuksia. Tämä luonnollisesti palvelee parhaiten myös harrastelijoiden tarpeita.

Festool-sähkötyökaluilla on erilaisia käyttökohteita. Festoolilta löydät oikeat ja monipuoliset työkalut niin sahaukseen, jyrsintään, hiontaan kuin imurointiinkin kun kyseessä on puuntyöstö. Puurakentamiseen tehokkaita ja voimakkaita työkaluja löytyy sahaukseen, poraukseen, ruuvaukseen, höyläykseen - siis lähes kaikkiin rakentamisen työtehtäviin. Maalaustöihin ja pintojen valmisteluun hankit oikeat työkalut myös Festoolilta ja varmistat järjestelmätarvikkeilla entistä paremman tehokkuuden. Myös remontoidessasi ja saneerauksia tehdessäsi Festool-sähkötyökaluihin voit luottaa, oli kyseessä sitten oma kotisi tai jonkun muun koti. Huomaathan, että Festool-imureilla varmistat kaikissa käyttökohteissa pölyttömän ja terveellisen työskentelyn.

Festool CS 70 ja muut Festool-tuotteet Netraudasta

Netraudasta hankit nopeasti ja edullisesti Festool-sirkkelit, Festool-imurit ja kaikki muut Festool-työkalut. Esimerkiksi suositun Festool CS 70 pöytäsirkkelin tilaat helposti nettikaupastamme kotiin toimitettuna. Netraudan valikoimassa on kaikki tarvitsemasi tuotteet jyrsimistä hiomakoneisiin ja porakoneisiin. Lisäksi Festoolin järjestelmäimureilla työskentelet pölyttömästi juuri siellä missä olet. Tutustu Festool-työkaluihin, vertaile ja hanki omasi!

1-100 / 322

322 tuotetta

1-100 / 322

322 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16