Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Vesiautomaatti Grundfos JP 4-47 PT-H 20L 1x230V 1,5M

Tuotenumero:
GRU4732540
534,90  399,00  Säästät: 135,90 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 399,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 9,90 €
★★★★★★★★★★
4.7
94% suosittelee
Käytön helppous 4.6
Ominaisuudet 4.8
Vastinetta rahoille 4.8
Tuotteen laatu 4.8

Grundfos JP 4-47 PT-H sisältää Grundfos JP -pumpun, painekytkimen, painemittarin ja Grundfos GT-H 20 litran vaaka-asentoisen kalvopainesäiliön. Vesiautomaatissa on kahden lähtöliitännän valinta asennuksen helpottamiseksi sekä painesäiliö vesi-iskujen estämiseksi putkistossa. JP 4-47 PT-H tarjoaa tasaisen vedenpaineen mukavuuden käynnistymällä ja pysähtymällä automaattisesti. Sitä ohjataan painekytkimen ja painesäiliön yhdistelmällä, mikä takaa vesiautomaatin optimaalisen käynnistymisen/pysähtymisen veden kulutuksen perusteella. Painesäiliö vähentää käynnistymis-/pysähtymistiheyttä, koska säiliössä olevaa vettä voidaan käyttää pumppua käynnistämättä, jos vedentarve on pieni tai järjestelmässä on pieni vuoto. Käynnistymispaineeksi on asetettu 2,2 bar.

Vankka rakenne ja korroosionkestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. Vesiautomaatti tarjoaa optimaaliset itseimevyysominaisuudet, imunostokorkeus on jopa 8 metriä. Itseimevä pumppu takaa myös vakaan toiminnan, koska se pystyy nostamaan nesteen imuaukon tasoa alempaa ja kestää myös ilman ja nesteen seosta, kunnes ilmautuminen on tapahtunut täydellisesti. JP-pumpussa on sisäinen lämpösuoja, joka pysäyttää pumpun välittömästi, jos se ylikuumenee. Moottori on ilmajäähdytteinen ja pyörii ylikokoisten, suljettujen, kestovoideltujen kuulalaakerien varassa hiljaisen käynnin ja minimaalisen huollontarpeen takaamiseksi.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Grundfos
 • GTIN: 5713829542457
 • LVI-numero: 4732540

Tuotteen ominaisuudet:

 • Jännite (V): 230
 • IP-luokka: IPX4D
 • Käyttövoima: Verkkovirtakäyttöinen

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 535,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 352,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 562,00
 • Rahtipaino (kg): 18,20
★★★★★★★★★★
4.7
94% suosittelee
Käytön helppous 4.6
Ominaisuudet 4.8
Vastinetta rahoille 4.8
Tuotteen laatu 4.8

Arvostelut

Yhteensä 34 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Kyllä jaksaa pumpata!
  ★★★★★★★★★★
  Pumppu toimii hyvin, kunhan sen kaikki osat saatiin kiristettyä. Mietittiin, kuinka se on voitu koeponnistaa, kun kaikki osat olivat löysällä? No, nyt se on kunnossa ja pelittää kiitettävästi.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Vesiautomaatin osto
  ★★★★★★★★★★
  Vesipumppu vastasi odotuksiani tuotteesta,Toimitus oli erittäin nopea,ja tuli perille ehjänä
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Hyvä
  ★★★★★★★★★★
  Ihan hyvä tuote. Suosittelen. Toimii hyvin mökillä
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Todella hyvä ja toimiva
  ★★★★★★★★★★
  Hyvä ja toimiva vesipumppu heti asennuksen jälkeen.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Tehokas vesiautomaatti
  ★★★★★★★★★★
  Pelannut hyvin. Hieman haastava "vesittää" aluksi, mutta sen jälkeen pelannut loistavasti
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Laadukas laite.
  ★★★★★★★★★★
  Grundfoss on aina ollut parhaasta päästä laitteita.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Hyvä vesipumppu, toimii kuin "rasvattu salama."
  ★★★★★★★★★★
  Kokemukset vesipumpusta on vielä vähäiset, ollut käytössä vasta pari viikkoa.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Hiljainen
  ★★★★★★★★★★
  Hiljainen ja tarpeeksi tehokas pumppu mökillä, riittää WC,APK ja sauna käyttöön.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 6 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Mökki456 · 26.4.2022
  Soveltuuko tämä laite järviveden pumppaamiseen (kylpytynnyrin täyttö)? Riittääkö teho kun järvi noin 30 metrin päässä ja 5 metriä tynnyriä alempana. 
  1. Jer111 · 27.4.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Itsellä ollut käytössä kaivosta 8m imuletkulla ja 35m taitaa olla parhaillaan ollut letkua perässä ja hyvin jaksaa pumpata. Toki lyhyemmällä imuletkulla pumpputeho vielä parempi.
 2. 2vastausta
  käy ja käy · 26.7.2021
  nyt imukorkeus n4m ja pituus n25m ja imuletkun halk 32 mitoitus selkeästi alle annettujen arvojen . .sieltä arveltiin että mitoitus väärin kun pumppu ei sammu käytön jälkeen. jaksot?? voiko käyttää esim puutarhan kasteluun n. 1h ajan tauotta.
  1. JiiPeeR · 28.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hankin Grundfosin JP 4-47 PT-H vesiautomaatin kesäkuussa vanhan kymmeniä vuosia palvelleen Grundfosin tilalle. Kyseinen laite imee veden järvestä 1" letkua pitkin noin 30 metrin päästä rannasta n. 1,5 metrin syvyydestä letkun vedenottopäässä luonnollisesti pohjaventtiili. Pumppu pumppaa veden 4:lle eri vesipisteelle, joista kaukaisin on noin 40 metrin päässä ja arviolta noin 3-4 metriä veden pinnasta. Pumpun käyttötarkoitukset saunassa ja kesäkeittiössä on yleensä huuhtelu, yläpihalla nurmikon ja kasvimaan kastelu. Olen asentanut pumpun jälkeen lähtevän vesiletkun eteen kaksi erillistä suodatinta, joiden kautta vesi pumpataan. Ensimmäinen suodatin poistaa pienen mujun ja toinen on aktiivihiilisuodatin. Kun vettä ottaa esimerkiksi saunan hanasta ja täyttää vaikka löylykipon vesi tulee painesäiliöön varautuneesta paineesta niin, ettei pumppu välttämättä edes käynnisty (koska paine riittää tuomaan tarvittavan vesimäärän) Pumppua käytetään 1- 2 tuntia tauotta päivittäin kasvien & nurmikon kasteluun ja toimii moitteetta. Pumppu toimii merkittävästi hiljaisemmalla äänellä kuin aikaisempi versio ja pumppu sammuu automaattisesti kun hanat suljetaan ja painesäiliössä on riittävä paine. Erinomainen tuote.
  2. NetCoffee · 26.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Oletko täyttänyt vesijärjestelmän kokonaan? Uuden pumpun käyttöönotto vaati vesijärjestelmän paineistamiseksi vähän enemmän hommaa. Kun järjestelmä on täyttynyt vedellä ja ilmat pois niin paine kyllä pysyy ja pumpun automatiikka sammuttaa pumpun aina välillä ja käynnistää taas kun paine laskee. Jos vesiputki on uusi ja vyyhti vielä "kiharalla" niin ymmärtääkseni jokainen silmukka lisää nostokorkeutta ja näin nousua voi kertyä huomaamatta paljonkin ja se voi vaikuttaa pumppaustehokkuuteen. 
 3. 3vastausta
  Siimo · 22.5.2021
  Vesiautomaatin sijoitus paikka olisi vanha pumppukoppi maan alla, eli koste tila, voiko vesiautomaatin sijoittaa kyseiseen tilaan..? automaatin IP-luokka..?
  1. möökimies · 26.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Vaikea sanoa ihan tarkkaan,tuollainen tila kannattaisi ehkä yrittää tuulettaa jollain hormilla. Laitteessa on suojamaadoitus normaalin tapaan,En ehkä laittaisi laitetta johonkin ihan vetiseen tilaan,oma seisoo terassilla saunan edessä ja sille on nikkaroitu oma suoja. Kuitenkin enemmän haittaa näille tulee pakkasesta ja pieni kosteus on näissä oikeastaan ikinä mitään todellista haittaa saanut aikaan.
  2. Pena 49 · 24.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Mielestäni vesiautomaatin voi sijoittaa vanhaan pumppukoppiin. Minulla vesiautomaatti sijaitsee ulkona peitettynä ressulla. Ainahan pumpulle on parempi paikka katettu tila vaikka se olisi kostea ei vetinen.
  3. Tero 64 · 23.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Oman pumpun sijoituspaikka on mökillä pukuhuoneessa aivan saunan ja pesutilan vieressä eikä ole ollut ongelmia.
 4. 2vastausta
  Mam1 · 7.7.2020
  Soveltuu ko pumppu paljun täyttämiseen merivedellä, nostokorkeus 6-7 m, letkun pituus merestä paljuun n 25 m. Teho riittänee mutta miten merivesi kestävyys, käyttö on varmaan vain 10-15 kertaa vuodessa. Mahdoööisuus pestä sisäkalut makealla vedellä
  1. Harrastajaremontoija · 9.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Uskoisin korkeuksien riittävän.Itselläni on saunalle ainakin 30 metriä ja usean metrin korkeusero. Merivedestä en pysty sanomaan mitään, koska käytän vain järvivettä.
  2. tilaaja Sysmästä · 8.7.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Äskettäin asensin saman pumpun mökille (Päijänteen vettä). Imupulolelle max. mostokorkeus lienee kaikille pumpuille n 10 m, mutta painepuolella varmaan riittää tehoa. Vinkkinä se, että tee putkiliitokest tiiviiksi (esim putkiteipillä). Itse käytin imuputkana 32mm siniraitaputkea (noin 60 m) ja pumpun tulopään liittämiseen joustavaa metllipäällystettyä letkua (ostin Puuilosta, hinta nin 25 euroa)
 5. 3vastausta
  Mk81 · 6.5.2020
  Tuleeko erikseen ostaa takaiskuventtiili? Onko kuinka tarpeellinen tässä mallissa mökkikäytössä rengaskaivossa? Jos tarvii ostaa, mistä ja paljonko ja onko helppo asentaa?
  1. Mpuu · 8.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei ole takaiskua mukana, periaatteessa et tarvitse jos rengaskaivosta imet, siellä on kuitenkin oltava pohjaventtiili tyhjenemisen estämiseksi. Pohjaventtiili myös toimii paremmin, jos takaiskua ei ole pumpun päässä - veden paine auttaa jousta sulkemaan ventiilin. Vinkkinä kun asennat pumpun, niin kytke siihen valmiiksi aukiolevaan lähtöön, muuten saat varata aikas isot tongit että saat liimatun tulpan auki.
  2. Osku2020 · 7.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   En osaa tuohon vastata. Minulla on kaivossa pohjaventtiili ja mökissä Jäspi vedenlämmittimessä varojärjestelmä, joten kaikki on pelannut hyvin ilman takaiskuventtiiliä. Osku
  3. mökkimies Jarppa · 7.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Ei tule takaiskuventtiiliä. Itse ositin MotoNetistä 7m letkun takaiskuventtiilillä, 39 eur. Sopii suoraan pumppuun. Itselläni mökkikäytässä, rengaskaivo n. 4m syvä.
 6. 1vastaus
  Riesa · 5.4.2020
  Pumppu tulisi sijaitsemaan ulkotilassa, talvella pakkasessa. Millä tavoin suoritetaan tyhjennys niin, etteivät säiliö/pumppu vahingoitu jäätyessä?
  1. Netrauta asiakaspalvelu · 6.4.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   JP-vesiautomaatin tyhjennys neuvotaan asennus- ja käyttöohjeiden sivulla 11 (108). Lisäämme ohjeet tuota pikaa tuotekortillemme.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16