Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Koteloitu suodatinlämmitin Kirami Tubtainer 2

Tuotenumero:
KIR2720
Läpivientisetti
Ei läpivientisettiä
Ei läpivientisettiä
Läpivientisetti muovitynnyreihin
+ 90,00 €
Läpivientisetillä saat liitettyä massasuodattimen muovisiin kylpytynnyrehin.
Tuotenumero: KIRLVPLGE Määrä: 1 kpl
1 090,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 24,90 €

Kiramin Tubtainer 2 on sähköllä toimiva kylpytynnyrin ylläpitolämmitin ja suodatinyksikkö. Järjestelmä koostuu sähkölämmittimestä, kiertovesipumpusta, suodattimesta ja käyttöpaneelista. Ylläpitolämpö kuluttaa sähköä vain muutamia kymmeniä senttejä päivässä, riippuen ulkolämpötilasta. Paljun vesi pysyy uimakelpoisena jopa viikkoja integroidun, automaattisen suodattimen avulla, kun altaassa käytetään lisäksi tarvittavia puhdistusaineita.

Tubtainer 2 -lämmitintä voidaan käyttää perinteisen puulämmitteisen kamiinan ohella, tai paljun voi lämmittää pelkästään sähköllä. Sähkölämmitin on hyvä vaihtoehto, kun puilla lämmittäminen ei ole mahdollista.

Suodatin toimii aina kun pumppu käy, eli aina lämmittäessä, mutta lisäksi myös ajastettuna päivittäin, vaikka lämmitystä ei tarvittaisikaan.

Järjestelmä on rakennettu siistiin peltikoteloon, jossa on tulo ja lähtö vedelle sekä käyttöpaneeli toisessa päässä. Laitteessa on 2kW lämmitysvastus ja sille riittää 10A sulake.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Kirami
 • GTIN-koodi: 6430047230346

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (cm): 65
 • Leveys (cm): 41
 • Syvyys (cm): 60
 • Tuotteen paino (kg): 31

Tuotteen ominaisuudet:

 • Voit valita alasvetovalikosta läpivientisetin, joka tarvitaan, mikäli haluat liittää tuotteen kamiinan rinnalle.

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 630,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 670,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 450,00
 • Rahtipaino (kg): 35,00

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 7 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Hanskitapsa · 17.9.2023
  Miten paljon tyhjennys tapahtuu jos tubtainer on yhdistetty poustoputkeen ? Mitä lisäosia tarvitaan kun tälläinen kytkentä tehdään ? Kuinka ylös paluun asennetaan poistoputki ?
  1. Kirami asiakaspalvelu · 13.10.2023
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tubtainerin alaletkuun kannattaa lisätä 3-tie venttiili jolloin letkuliitoksia ei tarvitse aukaista tyhjennyksen ajaksi.
 2. 1vastaus
  Meetu · 5.9.2021
  Miten tämä lämmitin jaksaa lämmittää paljua talvi pakkasilla jos tämän vaihtaa ainoaksi lämmitys vaihtoehdoksi?
  1. Kirami asiakaspalvelu · 6.9.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Tämä ei sovellu pelkästään ainoaksi lämmitysvaihtoehdoksi, sillä tehot eivät riitä. Lotta / Kirami Oy
 3. 2vastausta
  Remilia · 25.4.2021
  Jos tilaa teiltä Kiramin kylpytynnyrin ja tämän tubtainerin läpivientisarjalla, niin tuleeko tubtainer valmiiksi asennettuna vai pitääkö se itse asentaa?
  1. Tuotetuki Netrauta · 11.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Osa tuotteista saatetaan toimittaa suoraan meidän omalta varastolta, jolloin esiannus ei vättämättä onnistu. Pyydämme olemaan yhteydessä myyntipalveluumme asennuksiin liittyvissä asioissa.
  2. Kirami asiakaspalvelu · 27.4.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Terve! Tällöin läpivientisarja voidaan asentaa tehtaalla valmiiksi, mutta itse Tubtainer ei vielä kuljetuksen aikana voi olla paikallaan, joten itse lämmityksen asennus täytyy suorittaa itse. Tässä suosittelemme käyttämään aina myös sähkömiehen apua, jotta kaikki kytkennät tulevat varmasti oikein ja turvallisesti huomioiden esim. mahdolliset sulakkeiden riittävyyden jne.
 4. 1vastaus
  japela · 17.9.2020
  Löytyykö valmis paljupaketti ilman kamiinaa, pelkällä sähkölämmittimellä?
  1. Kirami asiakaspalvelu · 18.9.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Valmista paljupakettia ei ole, mutta kaikkiin paljuihimme voi kamiinan tilalle vaihtaa Tubtainer2:n. Hinta lasketaan aina näille erikseen.
 5. 1vastaus
  Toni62 · 22.8.2020
  Hei, Käykö kyseinen tuote Kirami Breezy paljuun?
  1. Kirami asiakaspalvelu · 24.8.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Kyllä, Tubtainer2:n voi liittää myös Breezy -paljuun.
 6. 1vastaus
  Pete60 · 11.5.2020
  Meillä tuleva Tubtainer 2 tulee lähelle kiinteitä rakennelmia. Paljonko tilaa pitää jättää paljun reunasta että mahtuu hyvin ja on toimiva? Samoin viereen Macu kamiina lähelle kallion reunaa, mikä sen tilavaade on?
  1. Kirami asiakaspalvelu · 12.5.2020
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei! Tubtainer ei tarvi suojaetäisyyksiä koska se ei kuumene pinnoistaan. Sen pakkausmitat on 45 leveä x 63 pitkä ja 67 korkea. Eli jos paljun viereen jättää 45-63 cm tyhjää niin pitäisi mahtua siihen. Macu tarvitsee paljun viereen 53 cm minimissään, eli kannattaa jättää siihen vähintään 55 cm tai enemmän. Kamiinan kanssa pitää myös huomioida suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin.
 7. 1vastaus
  Mikko5 · 9.6.2019
  Ostin altaan jossa on läpiviennit tubtainerille. Ohjeessa sanottiin, että toinen tubtainerille tuleva reikä on sama kuin veden poisto? Miten se käytännössä tapahtuu? Miten talvella kaminaan jäänyt vesi, jäätyykö vai pitääkö veden kierto senkin sulana?
  1. Netrauta asiakaspalvelu · 27.6.2019
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei Mikko, pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta, mutta saimme nyt valmistajalta kommentin asiaan. Kun suodatin-/lämmitin laitteelle otetaan imu tynnyrin tyhjennyksestä, niin samalla se kierrättää vettä myös kamiinassa, koska tyhjennysventtiilille tuleva putki on suoraan yhteydessä kamiinaan menevään putkeen. Talven kovilla pakkasilla laitteistoa täytyy seurailla, jotta mahdollisten sähkökatkosten tai vikatilanteiden takia sammunut pumppu ei pääse jäätymään, koska silloin myös muut osat ovat vaarassa jäätyä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.