Klippo - tehokasta leikkuuta

Klippo tuo suomalaisten pihoille tyylikkäät ja erittäin tehokkaat ruohonleikkurit. Klippo -ruohonleikkurit ovat erittäin suosittu tapa pitää kodin ja julkisten tilojen pihojen nurmikko vastaleikattuna. Tehokas ja toimiva ruohonleikkuri antaa uutta sujuvuutta ja helppoutta pihamaalla työskentelyyn ja se tekee nurmikonleikkuusta mieluisaa ja nopeampaa. Klippo tarjoaa laajan valikoiman eri ominaisuuksilla varustettuja ruohonleikkureita, joista voit löytää omasi nopeasti ja vaivatta. Tutustu netrauta.fi sivuston valikoimaan ruohonleikkurit sivulla. Klippo -ruohonleikkurit sopivat kaikille talouksille niiden sopivan hintalaatusuhteen ansiosta.

Klippo - hyvinvoivalle nurmikolle

Klippo tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi Champion -mallisen leikkurin, jonka alumiininen runko tekee siitä kestävän vuosikymmenien ajaksi. Leikkuri sopii mainiosti pienille sekä suurille pihoille. Työnnettävä Champion -leikkuri toimii erinomaisesti myös pidempää nurmikkoa leikatessa. Sen tehokas terä ei tylsisty pitkänkään käytön jälkeen. Ruohonleikkurissa on myös ainutlaatuinen bioleikkausmekanismi, joka muuttaa nurmikkojätteen kätevästi lannoitteeksi. Saatavilla on suuria ja pieniä Klippo -ruohonleikkureita, sekä silppuavalla mallilla tai kelaleikkurilla. Valitse juuri sinulle mieluisat ominaisuudet ja hanki uusi Klippo -ruohonleikkurisi kotipihallesi jo tänään.

Klippo - tehokasta leikkuuta

Työnnettävät Klippo -ruohonleikkurit ovat kevyitä käyttää ja niiden tasapaino on ainutlaatuista luokkaa. Tehokas B&S -moottori on luotettava ja se kestää vuosikausia ahkerassakin käytössä. Klippo on jo tuhansien kodinomistajien ja puutarhureiden ehdoton valinta ja sen kestävyys tekeekin siitä ykkösvaihtoehdon yhä useammalle kuluttajalle. Siisti ja hyvinvoiva piha on kunnia-asia. Oikeilla koneilla ja tehokkaalla ruohonleikkurilla pihan ylläpito sujuu kuin tanssia vain. Pihatöiden ei tarvitse olla hikistä pakerrusta. Sinun tarpeille sopivilla laitteilla saat aikaan enemmän ja nopeammin. Tule heti mukaan tuhansien tyytyväisten Klippo -fanien joukkoon. Hanki oma Klippo -ruohonleikkuri kätevästi netrauta.fi -sivustolta tilaamalla ja pääset pihahommiin nopeammin kuin ruohon kasvaa!

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Nimike(ttä)

1 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18