SUN – Viherpeukalon apulaiset kotiin ja mökille

SUN on synonyymi englantilaisille laadukkaille kasvihuoneille, jotka täydentävät niin mökki- kuin kotipuutarhankin. Valikoimasta löytyy malleja lasilla ja kennolevyllä sekä erilaisia tuiki tarpeellisia lisätarvikkeita joka kodin viherharrastajalle, kuten hyllyjä ja pöytiä kasvihuoneen muokkaamiseen juuri omia tarpeita vastaavaksi. Kasvihuoneet on valmistettu huoltovapaasta maalatusta terässokkelista ja ne on helppo ja nopea koota selkeiden kuvilla varustettujen ohjeiden avulla. Ylivertaisesta laadukkuudesta kertoo osaltaan valmistajan myöntämä 15 vuoden runkotakuu.

Esimerkiksi kasvihuoneen alumiinista valmistettu seinähylly sopii kaikkiin SUN-kasvihuoneisiin ja hyllyjä on helppo hankkia myös kasvihuoneen rakentamisen jälkeen tuomaan lisätilaa taimien kasvatukseen sekä erilaisille kylvöksille. Käytön mukavuutta ja helppoutta osaltaan tuo kasvihuoneen tuuletusluukun automaattiavaaja , joka toimii tunnistamalla kasvihuoneen sisälämpötilan. Kun lämpötila nousee, luukku avautuu automaattisesti ja illan tullen ilman viiletessä vastaavasti sulkee luukun. Viljelypöytä tuo lisää laskutilaa kasvihuoneeseen ja aina tarpeellista lisätilaa kylvösten idätykseen sekä taimien kasvatukseen.

Laajasta mallistosta löytyy esimerkiksi useita iskunkestävästä kennolevystä valmistettuja kasvihuoneita, joissa on kätevä kevyesti liikkuva liukuovi. Kokovaihtoehtoja riittää aina pienemmästä suurempaan pihaan soveltuviin saakka. Myös runkovaihtoehdoissa on valinnanvaraa, esimerkiksi vihreä runko istuu kauniisti jokaiseen pihapiiriin. Lasiseinillä varustetuissa kasvihuoneissa lasit ovat turvallisesti karkaistut ja matalan kynnyksen vuoksi sisälle pääsee jopa rollaattorilla, joten ikäkään ei ole este rakkaalle harrastukselle. Mallistosta löytyy myös upea kasvihuoneen ja huvimajan yhdistelmä, jossa voi nauttia samanaikaisesti ystävien seurasta sekä upeista istutuksista. Tilaa riittää mukavasti ja materiaali on lujaa vihreäksi maalattua alumiinia yhdistettynä 4 mm vahvuisiin laseihin ja iskunkestävään kennolevykattoon.

SUN valmistaa myös näppärän kokoisia parvekekasvihuoneita. Näin kaupunkiasujakin pääsee upottamaan sormensa multaan ja nauttimaan herkkuja suoraan omalta parvekkeelta.

Valikoimaa täydentävät sokkelit ja perustukset, jotka helpottavat kasvihuoneen asentamista sekä viimeistelevät kasvihuoneesta ryhdikkään ja näyttävän.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18