Rajoitettu erä maaliskuun kampanjoita auki! Tarjoukset voimassa vain:

Viheraarni – Kauniimman pihan puolesta

Viheraarni on monipuolinen eri pihamateriaalien toimittaja. Valikoima kattaa kaiken pihan rakentamiseen ja ehostukseen tarvittavan. Viheraarnin painavatkin kivituotteet toimitetaan kätevästi kotipihalle haluttuun kohtaan suursäkeissä. Tämän lisäksi Viheraarni tarjoaa myös roskien poisnouto suursäkeissä -palvelua!

Viheraarnilta löytyy laaja valikoima eri maa-aineita suursäkeissä toimitettuna. Valikoimissa on esim. heikka-ainesta eri tarkoituksiin, käyttökohteesta riippuen hiekan murujen halkaisijat vaihtelevat 0 ja 5 mm välillä. Hienojakoisen asennushiekan avulla voidaan asentaa pihakivetykset sekä laatoitukset. Turvahiekka soveltuu leikkikentille sekä keinun alle kun taas leikkihiekka on nimensä mukaisesti tarkoitettu hiekkalaatikkoon.

Sepeliä on saatavana useassa eri raekoossa ja se soveltuu esimerkiksi salaojien täytteeksi tai talon seinustoille. Kalliomurskeesta muodostuu kantava maa-aines pohjatöihin ja myös sitä on saatavana eri kokoisina. Kivituhkaa voidaan tilata harmaana, mustana tai punaisena. Kivituhkaa tarvitaan pihateille ja väylille pinta-aineeksi. Koristekivien avulla piha voidaan viimeistellä yksilöllisten makumieltymysten mukaan. Viheraarnin valikoimista löytyy uskomaton kattaus ranta- , liuske , puutarha- sekä jokikiviä useissa eri väreissä. Luonnonkivet taas soveltuvat esimerkiksi polkujen varteen, talojen vierustoille tai vaikkapa kukkapenkkien pengerkiviksi.

Myös Koristekatteen puunsävyvaihtoehdot tarjoavat ratkaisun vaativimmallekin kuluttajalle. Koristekate myös pidättää kosteutta ja vähentää osaltaan puutarhan istutusten kastelutarvetta. Katteen avulla saadaan ilmeikkyyttä niin pensaiden juurelle kuin vaikkapa lasten leikkipaikoille, jossa ne myös pehmentävät putoamista.

Viheraarnilta löytyy myös valikoima käytännöllisiä kasvihuoneita harrastelijapuutarhurin tarpeisiin. Kenneolevykasvihuoneita löytyy useassa eri kokoluokasta.

1-48 / 288

288 tuotetta

1-48 / 288

288 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.