Ale kohtasi Alen! Kampanja-aikaa jäljellä:

Ulkoporealtaan asennus

Tuotenumero:
asennus-ulkoporeallas
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Ulkoporealtaan asennus toiveesi mukaan

Tilaa asennus verkkokaupastamme ostetulle ulkoporealtaalle. Halutessasi hoidamme uuden ulkoporealtaan asennuksen avaimet käteen -palveluna! Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen toiveidesi mukaan. Myyjämme kartoittaa kohteesi yksityiskohdat ja suunnittelee yhdessä asentajan kanssa toiveitasi vastaavan tarjouksen. Saat tarjouksen sähköpostitse 1-2 arkipäivän kuluessa.

Palvelun saatavuus

Palvelu on saatavilla Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueelle, pois lukien saaret ja saaristo. Asennuspalvelu on ostettavissa ympäri vuoden, mutta asennukset suoritetaan 1.5. - 30.9. välisenä aikana.

Asennuksen vaatimukset

Ulkoporeallas voidaan asentaa niin terassin yhteyteen, parvekkeelle, patiolle kuin sisätiloihinkin. Ulkoporeallas vaatii aina tasaisen, routimattoman asennuspaikan, ja tämä edellyttää yleensä jonkin verran pohjatöitä. Kunnon pohjatyöt varmistavat, että ulkoporeallas toimii moitteettomasti ja takuuehdot täyttyvät. Virheellisistä pohjatöistä johtuvat rakenteelliset viat eivät kuulu ulkoporealtaiden takuuseen. Parvekkeelle asentaessa tulee ottaa huomioon altaan paino vesimassan kanssa ja rakenteiden kestävyys.

Pohjatöiden lisäksi vaaditaan maadoitettu, vikavirtasuojattu sähkö, jonka tulee olla tehty lisensoidun sähköasentajan toimesta. Ulkoporeallas täytetään puutarhaletkulla, joten vesipisteen ei tarvitse olla altaan yhteydessä, mutta kuitenkin sopivan matkan päässä.

Ulkoporealtaan asennuspalvelu suunnitellaan aina toiveesi mukaan. Tarvittaessa olemme apuna aina sopivan asennuspaikan suunnittelusta lähtien. Toteutamme pohjatyöt, selvitämme rakenteiden kestävyyden, suoritamme tarvittavat sähkövedot ja muut tarvittavat työt ammattitaidolla. Netraudan asentajilla on vankka kokemus ja tuotetieto laajasta ulkoporeallasvalikoimasta - voit luottaa siihen, että asennustyöt tehdään hyvää rakennustapaa noudattaen ja sovitusti. Ammattilaisen toimesta tehdyllä asennuksella varmistat myös tuotteen toiminnan ja valmistajan takuuehtojen täyttymisen.

Ulkoporealtaan asennuksen kotitalousvähennys

Ulkoporealtaan asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen ulkoporealtaan asennuksesta toiveidesi mukaan.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18