Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

1-48 / 84

84 tuotetta

1-48 / 84

84 tuotetta

Valonheittimet

Älä enää taivalla pimeässä, vaan anna valon loistaa kaikkialla. Eläminen, oleminen ja työskentely on mukavampaa, kuin valaistus on kunnossa. Hanki siis jämerät valonheittimet kotipihaasi sekä sisätiloja ja varastoa valaisemaan. Kutsumattomat vieraat pysyvät loitolla liiketunnistimen sytyttäessä valon palamaan, ja tavarat löytyvät helposti, kun niitä ei tarvitse pimeässä haroa. Löydät valikoimastamme monet erilaiset valonheittimet niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Kestävät materiaalit ja älykäs suunnittelu tekevät niistä äärimmäisen pitkäikäisiä ja luotettavia. Pienellä panostuksella voit saada paljon aikaan, joten tilaa oma uusi tehovalosi jo tänään. Kun klikkaat tuotteet mukaan netistä, ne saapuvat kotiovellesi tuota pikaa todella pienellä vaivalla. Selaa siis valikoimaamme ja poimi omat suosikkisi!

Valonheittimet liiketunnistimella pihasi tehokkaaseen valaisuun

Kuka siellä pihalla kulkee? Oliko se naapurin kissa vai joku muu? Pimeyteen on ikävä tuijottaa miettien, kuka varjoissa väijyy. Luotettava ratkaisu onkin valonheitin, joka napsahtaa päälle itsestään liiketunnistimen ansiosta. Myös pimeät talviaamut ja -illat muuttuvat miellyttäviksi, kun valo näyttää sinulle tietä kotipihassa. Valonheitin on käytännöllinen, mutta se myös lisää turvallisuuttasi huomattavasti. Kun näkyvyys on hyvä, tiedät, mihin astut ja kenet kohtaat. Osa valonheittimistä kestää koviakin talvipakkasia, joten voit luottaa niiden toimintaan ympäri vuoden. Laadukkaat materiaalit suojaavat ulos sijoitettuja valonheittimiä sääolojen vaihteluilta ja takaavat käyttöturvallisuuden. Nykyaikaiset LED-valonheittimet ovat myös kestävyydeltään täysin omaa luokkaansa - voit nauttia niiden helotuksesta jopa 50 000 tuntia. Tässä ajassa ehdit varmasti järjestää varaston, nikkaroida kotia, kulkea pihalla ja käydä kellarissa tuhansia kertoja. Laadukas valonheitin siis maksaa hintansa takaisin jo hetkessä. Kiinnitä omasi seinään tai siirrä sitä tarvittaessa mukanasi - huippulaajasta tarjonnastamme löydät varmasti toiveitasi vastaavan vaihtoehdon. Sano siis stop pimeydelle ja anna valon loistaa!

Valonheittimet ja työmaavalaisimet huippuhintaan netistä

Työmaavalaisin on erittäin tarpeellinen remontti- ja rakennuskohteissa, joissa ei ole vielä kiinteitä valopisteitä. Näppärästi mukana kuljetettava valo muuntuu moneen käyttötarkoitukseen. Voit suunnata sitä juuri haluamaasi suuntaan työtäsi helpottamaan. Se on kätevä myös hämärissä kellaritiloissa tai mökillä. Oli tarpeesi sitten kiinteä seinään kiinnitettävä valonheitin tai siirrettävä valaisin, tilaat sen vaivattomasti Netraudasta. Tule ostoksille jo tänään ja tee arkeasi helpottavat hankinnat hetkessä!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.