Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Välitilan laminaatti Easy Kitchen 0028, valkoinen kiiltävä, 4mm, mittatilaus

Kätevästi omien mittojen mukaan kotiin toimitettuna!
Tuotenumero:
CC-TTVK0028-350VT004
+0
110,00  88,00  Säästät: 22,00 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 77,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: 3-4 viikkoa
Toimitustapa: Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 89,00 €

Easy Kitchenin kiiltävän valkoisella laminaattilevyllä voit peittää jo olemassaolevan välitilan tai viimeistellä uuden välitilan keittiössä tai kodinhoitohuoneessa. Vaivattomasti asennettavalla laminaattilevyllä saat uuden ja raikkaan ilmeen sekä teet välitilasta saumattoman ja roiskevesitiiviin. Toimitus sisältää 4 mm paksun välitilalevyn, jota on leikattu sinulle sopivaksi antamasi mittojen mukaan.

Tuotetta on helppo työstää erilaisilla pienkoneilla, ja mitä hienojakoisempi terä, sitä siistimpi on jälki. Materiaali kestää roiskevettä, mutta pinnat on kuivattava käytön jälkeen. Puhdistukseen suositellaan kosteaa liinaa ja yleispuhdistusainetta, ei hankaavia ainesosia. Laminaattilevy on asennettavissa myös esimerkiksi kaasulieden taakse tai viereen liesitason asennusohjeen mukaisesti. Huomioithan että kyseessä on mittatilaustuote, jonka hinta määräytyy tekemiesi valintojen perusteella. Mittatilaustuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Easy Kitchen
  • Paksuus (mm): 4
  • Väri: Valkoinen
  • Puhdistus: Kostea liina ja yleispuhdistusaine. Ei hankaavia ainesosia. Pinta kuivattava pesun jälkeen.
  • Materiaali: Kompaktilaminaatti

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.