Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Välitilanlevy/peitelevy Stala, mittatilaus, myyntipalvelutuote

Välitilanlevyt mittojesi mukaan -20%!
Tuotenumero:
STALA-MITTA2
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 18.12.2023 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

NYT -20% alennus välitilanlevyistä mittojesi mukaan! Suunnittele ratkaisusi itse tai ota heti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla!

Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 49,90 €

Tilaa upea Stalan Seitsikko PANEL-välitilanlevy tai Seitsikko US-peitelevy haluamiesi mittojen mukaan kotiin toimitettuna!

Stalan Seitsikko PANEL on 8 mm paksuinen välitilalevy. Se on mdf-taustarakenteensa ansiosta tukeva ja sopii loistavasti keittiön tai kodinhoitohuoneen välitilaan. Levy on päältä ruostumatonta terästä ja se kiinnitetään seinään esimerkiksi kaksipuoleisella teipillä. Sauma tiivistetään ohuesti värittömällä silikonilla sekä ylä- että alareunasta, jolloin saumasta tulee tiivis ja huomaamaton.

Stalan Seitsikko US on 0,7 mm vahvuinen ruostumaton teräslevy, joka sopii hyvin peitelevyksi esimerkiksi keittiön saarekkeeseen, aamiaiskaapin taustaksi, seinäkaapin päätyyn tai sokkelin peitelevyksi. Levy on suorareunainen ja helppo asentaa verhoilulevyn tyyliin. Huomioithan kuitenkin, että levy sopii ainoastaan tasaiselle alustalle. Teräksinen levy kestää vesihöyryä ja roiskeita.

Voit tilata sekä välitilanlevyn että peitelevyn joko sileäpintaisena tai modernilla StalaTex-kuosilla varustettuna. Luonnosta inspiraationsa saaneita StalaTex-kuoseja on kahdeksan, ja ne on suunnitellut suomalainen muotoilija Harri Koskinen. Maksimissaan 710 mm korkea Seitsikko US -peitelevy on lisäksi saatavana Deko-kuviolla.

Stalan uusimmat kuvioidun ruostumattoman teräksen mallistot Trace ja Grid on palkittu Red Dot Award: Product Design 2023 -palkinnolla. Stalan voitto näin kovassa seurassa kertoo kuvioitujen ruostumattomien StalaTex-teräspintojen erityisestä laadusta. Vain parhaimmat tuotteet saavat Red Dot Award: Product Design -palkinnon.

Tilaaminen on helppoa! Voit suunnitella juuri omaan tilaasi ja tarpeisiisi sopivan välitilanlevyn tai taustalevyn. Kaikki Seitsikko PANEL- ja Seitsikko US-tuotteet valmistetaan Lahdessa Stalan tehtaalla mittojesi mukaan. Voit valita välitilanlevylle ja peitelevylle mitat sekä kuosin. Levyn toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vahvistamisesta ja se toimitetaan sinulle kotiin!

Valitsemasi välitilanlevyn tai peitelevyn todellinen myyntihinta määräytyy tuotteen mittojen ja ominaisuuksien mukaan. Huomioithan, että kyseessä on mittatilaustuote, jolla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

SUUNNITTELE JA TILAA

Välitilanlevyn tai peitelevyn suunnittelu ja tilaaminen on todella vaivatonta ja voitkin valita jommankumman seuraavista vaihtoehdoista:

1. Klikkaa alla olevasta linkistä Stala*Designeriin ja suunnittele itse oma välitilanlevysi tai peitelevysi. Suunnitteluohjelma laskee sinulle oikean hinnan valintojesi perusteella. Kun suunnitelmasi on valmis, voit toki tulostaa ja tallentaa sen itsellesi PDF-dokumenttina ja/tai lähettää linkin suunnitelmaan omaan sähköpostiisi. Tärkeintä on, että lähetät suunnitelmasi meille sähköpostilla käyttäen Stala*Designerin Valmis-lehdykällä olevaa Lähetä-painiketta. Täytä ensin Lähettäjä-kenttään oma nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi (esim. ”Maija Meikäläinen 050-7780964 maija.meikalainen@gmail.com”). Yhteystietojen täyttäminen on ERITTÄIN TÄRKEÄÄ, jotta myyjämme voi ottaa sinuun yhteyttä! Vastaanottaja-kenttään täytetään myyntipalvelumme sähköpostiosoite myynti@netrauta.fi. Kun saamme sähköpostisi, myyjämme ottaa sinuun yhteyttä saman tai seuraavan arkipäivän aikana.

Stala designer

Stala designer


Siirry Stala*Designeriin >

2. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, yhteystiedot löydät alta. Asiantunteva myyjämme suunnittelee joko välitilanlevyn tai peitelevyn sinulle puhelun kuluessa, kertoo sen hinnan, pyytää yhteystietosi ja lähettää suunnitelman mittapiirroksineen ja hintoineen sinulle vielä sähköpostilla hyväksyttäväksi.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Tuotetiedot:

 • Välitilanlevyn materiaali: Ruostumaton teräs
 • Peitelevyn materiaali: Ruostumaton teräs
 • Välitilanlevyn asennustapa: Seinään asennus
 • Peitelevyn asennustapa: Seinään asennus
 • Takuu: 24 kk

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Mökkitsöge · 11.4.2021
  Näykö tämä kaasuhellan kansss?
  1. Tuotetuki Netrauta · 21.4.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Taustalevyjä voi käyttää myös kaasuhellan yhteydessä. US-taustalevy on pelkkä 0,7mm vahvuinen ruostumaton teräs, eli siinä ei ole mitään palavaa materiaalia eikä täten vaaraa vauriolle. Tietysti yhtäjaksoinen suoran teräksen kuumentaminen voi aiheuttaa pinnan värjäytymistä, mutta tavallisessa kotikäytössä valmistaja ei näe tällaista vaaraa normaalien kotikäyttöön tarkoitettujen kaasuhellojen yhteydessä. Panel-taustalevyssä kantattujen muotojen sisällä on 6mm MDF-levy tukirakenteena liimattuna ruostumatonta terästä vasten. Hieman tietysti käyttökohteesta riippuen tämäkin teräksen takana oleva tukirakenne liimoineen kestää kuumuutta, mutta mikäli Panel-taustalevyä lähimpänä olevia polttimia pidetään yhtäjaksoisesti useita tunteja päällä voi jotakin vauriota taustalevyn liimaukseen syntyä. Normaalissa kotikäytössä valmistaja ei kuitenkaan näe tällaista vaaraa tavallisten kotikäyttöön tarkoitettujen kaasuhellojen yhteydessä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.