OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

Suihkuseinät

Suihkuseinät ovat käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu modernissa kylpyhuoneessa, ja niillä on suuri vaikutus kylpyhuoneen ilmeeseen ja toimivuuteen. Nauti suihkustasi vapaasti, eikä sinun tarvitse huolehtia koko kylpyhuoneen kastelemisesta, vaikka suihkuttelisitkin vähän rennommin. Suihkuseinä on tyylikäs ja toimiva ratkaisu, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen.

1-48 / 372

372 tuotetta

1-48 / 372

372 tuotetta

Suihkuseinät

Miten valita sopiva suihkuseinä omaan kylpyhuoneeseen?

Suihkuseinän valintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten kylpyhuoneen koko, suihkutilan sijainti ja muoto, sekä henkilökohtaiset mieltymykset. Suihkuseinän muoto voi olla kaareva, pyöristetty tai suora, ja asennustavastakin voit valita itsellesi sopivimman. Moderni liukuoviseinä nostaa kylpyhuoneesi uudelle tasolle, ja joitain kylpyhuoneseiniä on mahdollista yhdistellä ja luoda näin erikokoisia suihkukulmia, pariovia ja kiinteitä seiniä. Ennen suihkuseinän hankintaa kannattaa siis miettiä tarkasti omia tarpeita ja toiveita. Tärkeää on myös ottaa huomioon suihkuseinän materiaali ja laatu, jotta se kestää käyttöä ja säilyy hyvännäköisenä pitkään. Lisäksi suihkuseinän asennus on hyvä toteuttaa ammattilaisen avulla, jotta se istuu kylpyhuoneen ja suihkutilan kokonaisuuteen ja toimii moitteettomasti. Myyntipalvelumme auttaa tarvittaessa sopivan suihkuseinän valinnassa.

Minkä tyyppisiä suihkuseiniä on olemassa?

Suihkuseiniä on monen tyyppisiä. Kirkas lasi on suosituin vaihtoehto, mutta saatavilla on myös muita vaihtoehtoja, kuten harmaa, pronssi, kristalli, musta ja vihreä. Nämä erilaiset lasivärit voivat vaikuttaa suihkuseinän ilmeeseen, ja ne voivat myös antaa kylpyhuoneellesi erilaisia tunnelmia. Lisäksi suihkuseinien lasiin voidaan käyttää erilaisia viimeistelyjä. Kirkkaan lasin lisäksi saatavilla on myös huurrettu, kuvioitu ja mattapintainen lasi. Nämä erilaiset viimeistelyt voivat lisätä suihkuseinän yksityiskohtia ja kiinnostavuutta. Suihkuseinät voivat olla myös erilaisissa asennuspaikoissa, kuten seinällä, syvennyksessä tai nurkassa. Lisäksi suihkuseinät voidaan asentaa eri tavoin, kuten suoralle seinälle, kahden seinän väliin tai lattialle. Tämä mahdollistaa sen, että voit valita suihkuseinän asennuspaikan ja asennustavan, joka sopii parhaiten kylpyhuoneesi tilan ja käytännöllisyyden mukaan. Suihkuseinien muotoja on myös monia erilaisia, kuten suora tai kaareva. Muodon valinta voi riippua henkilökohtaisesta mieltymyksestä tai tilan suunnittelusta. Valikoimastamme löydät myös suihkuseinät saranaovella sekä taiteovella.

Voiko suihkuseinän asentaa itse?

Suihkuseinän asentaminen itse on mahdollista, mutta se vaatii tiettyä osaamista ja työkaluja. On tärkeää varmistaa, että seinän asennuspaikka on riittävän tukeva ja että seinä asennetaan oikein, jotta se ei pääse liikkumaan tai kaatumaan käytön aikana. Jos et ole varma omasta osaamisestasi tai asennuspaikka ei ole sopiva, on suositeltavaa käyttää ammattilaisen apua suihkuseinän asennuksessa.

Mitkä ovat suihkuseinän huolto- ja puhdistusvinkit?

Suihkuseinän pitäminen puhtaana on tärkeää sen kestävyyden ja hygienian kannalta. Tässä muutamia suihkuseinän huolto- ja puhdistusvinkkejä:

  • Puhdista suihkuseinä säännöllisesti vedellä ja miedolla saippualla. Vältä voimakkaiden pesuaineiden käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa suihkuseinän pintaa.
  • Pyyhi suihkuseinä aina käytön jälkeen kuivaksi, jotta vesi ei jää seisomaan ja aiheuta kalkkisaostumia tai muita vaurioita.
  • Käytä tarvittaessa kalkinpoistoainetta suihkuseinän puhdistamiseen. Noudata aina valmistajan ohjeita ja varmista, että aine sopii suihkuseinän materiaalille.
  • Tarkista suihkuseinän tiivisteet säännöllisesti ja puhdista ne tarvittaessa. Huonokuntoiset tiivisteet voivat johtaa vuotoihin ja kosteusvaurioihin.
  • Varmista, että suihkuseinän kiinnikkeet ovat tiukalla ja että seinä on tukevasti paikallaan. Tarvittaessa kiristä ruuveja tai korjaa kiinnikkeitä.
  • Jos huomaat suihkuseinässä vaurioita tai halkeamia, ota yhteys ammattilaiseen ennen kuin jatkat sen käyttöä.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.