Juhannuskampanjat voimassa enää:

Aromageelipatruuna Aroma Sense, Blue Ocean

Tuotenumero:
ARO8809903940190
13,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Matkahuollon kuljetuspalvelulla, asiakasta lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen. Katso Matkahuollon noutopisteet täältä. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 6,90 €

Aromapatruuna Aroma Sense Blue Ocean tuo suihkuusi raikasta meren tuoksua. Aromapatruuna Blue Ocean yhdessä Aroma Sense -suihkun suodattimen kanssa hellii ihoasi ja poistaa muun muassa kloorin kuivattavan vaikutuksen. Sen luonnolliset öljyt kosteuttavat ihoasi, ja kylpyhuone tuoksuu huumaavan merelliseltä suihkun jälkeen.

Aromapatruuna vapauttaa suihkun läpi kulkevaan veteen aromeita, joka tuo tuoksua suihkuveteen. C-vitamiini ja eteeriset öljyt hellivät ihoasi tehden siitä pehmeän ja raikkaan tuoksuisen. Aromin C-vitamiini poistaa kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. Suihku voi auttaa ihon kuivuuteen, hilseilyyn, atopiaan tai psoriasikseen. Filtterillä varustetut Aroma Sense -suihkupäät suodattavat vedestä myös haitallisia mineraaleja ja metalleja, kuten alumiinia, kuparia, fluorideja ja kalkkia. Aroma Sense -aromapatruunalla aromatisoitua suihkuvettä voi myös juoda, sillä siinä ei ole ollenkaan haitallisia ainesosia.

Vedenkulutuksesta riippuen nelihenkisellä perheellä patruuna kestää n. 1-2kk. Sopii kaikkiin Aroma Sense -suihkuihin lukuun ottamatta Arofix-01 yläsuihkua. Myyntierä 1 aromi.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Aroma Sense
  • Tuotesarja: Aromica
  • GTIN-koodi: 8809903940190

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.