Netrauta.fi – Ei mikään rautakauppa

Netrauta.fi on Suomen suurin kodinrakentamisen verkkokauppa. Tarjoamme tutut laatumerkit aina edulliseen hintaan ja suuren osan ilmaisella kotiintoimituksella! Ostaminen on helppoa, hauskaa ja vaivatonta! Tee ostoksesi silloin kun sinulle sopii ja suojatut maksuyhteytemme varmistavat, että teet sen turvallisin mielin.

Netrauta - Info

Meillä on jo yli 200.000 tyytyväistä asiakasta!

Teemme jatkuvaa työtä laajentaaksemme tuotevalikoimaamme parhaisiin ja mielenkiintoisimpiin tuotemerkkeihin. Kehittyvä ja uudistuva valikoima yhteistyössä innokkaiden tavarantoimittajien kanssa mahdollistaa lyömättömät hintaedut Sinun parhaaksesi!

Tervetuloa edullisille ostoksille!

Netrauta.fi - Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa
Kaipaisitko apua tilaukseesi liittyen? Heräsikö kysymyksiä Netrauta.fi-palvelusta? Meilaa tai soita, me selvitämme asian Sinulle.

Netrauta.fi - Showroom

Palvelua Showroomeistamme
Epäröitkö mikä tuote sopii Sinulle parhaiten? Haluaisitko tehdä kokonaistilauksen hymyn kanssa? Tule Showroomiin ja tehdään onnistunut tilaus yhdessä! 

Netrauta.fi - Sopimusehdot

Tutustu sopimusehtoihin
Oletko jo tilaamassa, mutta haluaisit vielä tarkistaa mitä erilaiset toimitustavat meillä tarkoittavat? Tutustu sopimusehtoihimme ja varmista, että olet ymmärtänyt oikein.

Netrauta.fi - Muistilista

Netrauta muistaa puolestasi
Tutustu Netraudan Muistilista-ominaisuuteen ja ota käyttöösi mainio apuväline projektin hallintaan ja suosikkituotteiden merkitsemiseen.

Netrauta.fi - Maksutavat

Monipuoliset maksutavat
Tarjoamme turvalliset ja monipuoliset maksutavat, jotta voit tehdä tilauksesi silloin kun Sinulle sopii ja hyvillä mielin.

Netrauta.fi - Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja säästä!
Tykkäätkö kulkea etujoukoissa ja hankkia tuotteita kotisi uudistamiseen tarjoushinnoin? Tilaa uutiskirjeemme ja hyödynnä parhaat tarjoukset sekä uusimmat ideat vaivattomasti.

Netrauta.fi - Rekisteröidy asiakkaaksi

Rekisteröidy asiakkaaksi
Ilmainen asiakastili nopeuttaa tilauksen käsittelyä ja sallii useiden toimitusosoitteiden käytön. Voit seurata tilaushistoriaasi ja tarvittaessa muuttaa tietojasi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16