Maksutavat

Tuotteet ja mahdolliset toimituskulut maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla, mobiilimaksulla tai luottokortilla. Muita maksutapoja ovat Svea Lasku ja Svea Erämaksu. Maksaminen ei edellytä rekisteröitymistä kanta-asiakkaaksi. Netrauta.fi-kauppapaikasta ei ole mahdollista tilata postiennakolla. Ennakkolaskua vastaan voi tehdä tilauksen myyntipalvelumme kautta, jolloin asiakas saa tilauksestaan ennakkolaskun sähköpostiinsa. Tilaus vahvistuu ja sen käsittely siirtyy eteenpäin, kun ennakkomaksu näkyy Netrauta.fi:n järjestelmässä.

Alla lisätietoa eri maksutavoista. Hinnat sisältävät ALV:n.

Verkkomaksu

Mahdolliset verkkomaksutavat ovat:

Nordea OsuuspankkiDanske Bank

Netrauta.fi - Verkkomaksu

Paytrail (aiemmin Suomen Verkkomaksut)
Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail. Paytrail Oyj on Finanssivalvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrailin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrailin palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Tärkeää! 

Maksettuasi tuotteet odota, kunnes palaat automaattisesti Netrauta.fi-sivuille,
tai klikkaa itsesi takaisin verkkopankin linkistä.
Näin varmistat, että tilauksesi rekisteröityy järjestelmäämme.

Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme.
Ota tällöin välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Luottokorttimaksu

Netrauta.fi - Luottokortit

Luottokorttimaksu onnistuu seuraavilla maksutavoilla: Visa, Visa Electron ja MasterCard.
Muut luottokortit (esim. Diners Club tai American Express) eivät toistaiseksi käy maksuvälineenä.

MobilePay

Netrauta.fi - MobilePay

MobilePay on helppokäyttöinen ja maksuton sovellus, jota voit käyttää mobiilimaksamiseen verkkokaupassa.

Rekisteröitymiseen vaaditaan älypuhelin, suomalainen henkilötunnus, matkapuhelinnumero, maksukortti ja siihen liitetty tili sekä sähköpostiosoite. Voit käyttää MobilePayssa seuraavia kortteja:

 • VISA Debit/Credit
 • Mastercard Debit/Credit
 • Maestro
 • VISA Electron

Lisätietoa: http://www.mobilepay.fi

Svea Ekonomi - lasku

Svea

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla, vähintään 14 päivän maksuajalla.

Maksutavan käyttö edellyttää vahvaa tunnistusta (tupas) ja hyväksyttyä luottopäätöstä. Tarkistamme hakijan luottotiedot, sekä Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmän.

 • Laskutuspalkkio 3,95€
 • Ostosten toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen
 • Lasku lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostisoitteeseen
 • Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 €
 • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko

Näet avoimet laskusi myös Svean Omat sivut palvelussa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Laskun maksaminen osissa

Sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi pienemmissä erissä, Ostoluotolla. Ostoluotto on kertaluotto, jonka voit maksaa pois, milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Ostoluottosopimus sekä tarkemmat luoton ehdot löytyvät sähköpostilaskulla olevasta linkistä. Allekirjoita Ostoluottosopimus sähköisesti, tutustuttuasi ensin luottoehtoihin ja hyväksyttyäsi ne. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla mainitun minimierän (10 €, kuitenkin vähintään 3 % laskun loppusummasta).

Voit tutustua etukäteen luottoehtoihin sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot lomakkeeseen osoitteessa www.svea.com/FI/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/

Svean asiakaspalvelu arkisin 8-17, 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Svea Ekonomi - erämaksu

Svea

Svea tarjoaa kuluttaja-asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostokset erissä, erämaksulla. Erämaksu on kertaluotto, jonka maksuajan voit valita kassalla annetuista vaihtoehdoista.

Maksutavan käyttö edellyttää vahvaa tunnistusta (tupas) ja hyväksyttyä luottopäätöstä. Tarkistamme hakijan luottotiedot, sekä Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmän.

Sinun tulee tutustua kassalla esitettävään erämaksun esimerkkilaskelmaan ennen maksutavan valintaa. Voit tallentaa tai tulostaa esimerkkilaskelman myös tästä.

Luottoajan valitset sinulle parhaiten sopivaksi tilauksen yhteydessä. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Luottosopimus allekirjoitetaan Svean sähköisessä palvelussa, jossa voit valita haluatko vastaanottaa erämaksun laskut sähköpostitse tai kirjeenä.

Avoimet erät näet Svean Omat sivut palvelussa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.svea.com/FI/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/

Luottoosi liittyen voit ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun arkisin 8-17 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Ennakkolasku

Mikäli sinulla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai luottokorttia (VISA / MasterCard) on Netraudasta mahdollista saada myös ennakkolasku lähetettynä tilaajan sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Lähetä meille tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen myynti@netrauta.fi tai soita 029 1800 220. Tällöin myyntipalvelumme kirjaa tilauksen järjestelmäämme ja lähettää ennakkolaskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Maksaessasi laskun vahvistat tilauksen ja hyväksyt sen tiedot. Tilauksen käsittely siirtyy eteenpäin kun suoritus on tullut Netraudan tilille.

Jotta sinulle voidaan tehdä ennakkolasku, myyntipalvelumme tarvitsee seuraavat tiedot:

 • Tilaajan nimi, toimitusosoite, puhelinnumero/-numerot, sähköpostiosoite.
 • Tilattavien tuotteiden tuotenumerot, tuotenimet sekä tilausmäärät.
 • Toimitustapa, mikäli se on valittavissa. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan kotipihaan. 

Turvallisuus

Netrauta.fi-kaupppaikka on HTTPS-suojattu. HTTPS (Secure Hypertext Transfer Protocol) - yhteys on suojattu yhteys,
jonka väärinkäyttö tai luvaton seuraaminen on lähes mahdotonta.
HTTPS-yhteydessä tieto kulkee salattuna, joten esim. käyttäjätunnukset tai salasanat eivät voi joutua vääriin käsiin.

Netrauta.fi:n HTTPS-yhteys on suojattu SSL-menetelmällä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä kauppapaikkamme ja asiakkaamme välistä tiedonsiirtoa.
SSL (Secure Sockets Layer) -salausjärjestelmään luottavat mm. Nordean Solo -pankki, DanskeBank-verkkopankki, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

Jos sinulla on kysyttävää maksutavoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16