Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
69,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 8,90 €
★★★★★★★★★★
4.3
Käytön helppous 3.7
Ominaisuudet 4.0
Vastinetta rahoille 4.3
Tuotteen laatu 4.7

Kestävä ja tasaisesti lämpenevä 28 cm paistinpannu ruostumatonta terästä - päihittää hiiliteräspannun helppohoitoisuudessa, ruostumattomuudessa ja astian tukevuudessa. Soveltuu kaikille liesityypeille.

Pinnoittamattomat Premium Steel -rosteripaistoastiat ovat ihanteellisia keitto- ja paistoastioita monenlaiseen ruoanlaittoon - ne ovat erittäin kestäviä, tasaisesti lämpeneviä ja tukevia, ja ne soveltuvat kaikille lämmönlähteille. Premium Steel -sarjan tuotteet valmistetaan laadukkaasta 18/10 -teräksestä, joten astioiden rungot eivät väänny kovassakaan käytössä. Pohjan rakenteen alumiinisydän takaa astioiden nopean ja tasaisen lämpenemisen. Pohjan ulkopinnassa käytettävä 18/0 -teräs on itsessään magnetisoiva materiaali, joten erillistä induktiorakennetta ei astioiden pohjaan ole tarvinnut rakentaa. Ruoan valmistuksessa voi käyttää metallisia työvälineitä, sillä pinnoitteen vahingoittumista ei pinnoittamattomassa astiassa tarvitse varoa. Rosteriset paistoastiat kestävät hyvin myös erilaisia happamia ruoka-aineita, jotka saattavat ajan oloon vahingoittaa muita pannuja.

Astioiden ulkopinta on tyylikkäästi satiiniviimeistelty. Paistoastioiden kahvat ovat tukevat, eivätkä ne kuumene liedellä käytettäessä (huom. uunikäytössä aina uunikintaat käsien suojaksi!). Astiat kestävät lämpöä uunissa 260°C saakka. Astioiden reunat on muotoiltu niin, että niistä on helppo kaataa esim. kastiketta tarjoiluastiaan mahdollisimman vähillä roiskeilla tai ruokatahroilla.

Premium Steel -rosteripaistoastiat ovat helppohoitoisia - ne voi kuurata puhtaaksi käytön jälkeen, jolloin pannuun ei jää makuja tai hajuja valmistetusta ruoasta. Rosteriset paistoastiat eivät myöskään ruostu säilytyksen aikana, vaikka pannua ei käyttäisikään päivittäin.

Pinnoittamattomat rosteripannut tarjoavat oivan vaihtoehdon niille, jotka eivät halua käyttää paistamiseen non-stick -pannuja tai jotka haluavat keittiöönsä pannuja eri käyttötarkoituksiin. Pinnoittamattomat rosteripannut ovat olleet jo pitkään erittäin suosittuja ja yleisesti käytettyjä mm. USA:ssa.

Vinkkejä pinnoittamattoman rosteripaistinpannun käyttöön:
Ennen ensimmäistä käyttöä: Tiskaa pannu tiskiainetta käyttäen ja kuivaa pyyhkeellä. Valmistele öljyllä lämmittämällä pannua keskilämmöllä ja sivelemällä pannulle ohut kerros hyvin kuumennusta kestävää ruokaöljyä. Öljyn kuumennuksen jälkeen anna pannun jäähtyä ja pyyhi talouspaperilla ylimääräinen öljy pois pannusta. Pannu on nyt käyttövalmis.Päivittäinen käyttö: Esilämmitä pannu ainekselle sopivaan lämpötilaan ennen paistorasvan lisäämistä. Mausta ruoka vasta freesauksen tai pinnan ruskistamisen jälkeen ja käännä kypsennettävä ruoka vasta, kun paistettava pinta on kypsynyt tai ruskistunut kunnolla. Näin ruoka irtoaa rosterisesta paistopinnasta helpommin.

Premium Steel -paistoastiat ovat konepesun kestäviä, mutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käsinpesua.

Paistinpannu Swiss Diamond Premium Steel, 28cm

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Swiss Diamond
 • Tuotesarja: Premium Steel
 • Halkaisija: 280 mm
 • Väri: Teräs, Musta
 • GTIN/EAN-koodi: 7640119213262
 • Kestää lämpöä uunissa 260°C saakka
 • Sopii kaikille liesityypeille
 • Kestää konepesua, mutta paras lopputulos saadaan käsinpesulla
 • Materiaali: Valualumiini, timanttivahvistettu PTFE-sisäpinnoite, ruostumaton 18/10 teräs, ulkopinnoite 18/0 terästä
 • Alkuperämaa: Sveitsi

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 1,85

Premium Steel -sarjan tuotteet ovat ihanteellisia astioita päivittäiseen ruoanlaittoon - ne ovat erittäin kestäviä, tasaisesti lämpeneviä ja tukevia ja ne soveltuvat kaikille lämmönlähteille. Pohjan rakenteen alumiinisydän takaa astioiden nopean ja tasaisen lämpenemisen. Pohjan ulkopinnassa käytettävä 18/0-teräs on itsessään magnetisoiva materiaali, joten erillistä induktiorakennetta ei astioiden pohjaan ole tarvinnut rakentaa. Astioiden ulkopinta on tyylikkäästi satiiniviimeistelty, eivätkä astioiden rungot väänny kovassakaan käytössä. Tukevat kahvat eivät kuumene liedellä käytettäessä (muistathan kuitenkin uunikäytössä aina uunikintaat käsien suojaksi!). Astioiden reunat on muotoiltu niin, että niistä on helppo kaataa esimerkiksi kastiketta tarjoiluastiaan mahdollisimman vähillä roiskeilla tai ruokatahroilla.

★★★★★★★★★★
4.3
Käytön helppous 3.7
Ominaisuudet 4.0
Vastinetta rahoille 4.3
Tuotteen laatu 4.7

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Erittäin hyvä!
  ★★★★★★★★★★
  Hyvä ja toimiva! Epähuomiossa tosin ostin vähän turhan ison, mutta mahtuupahan tekemään enemmän ruokaa kerralla. Pinnoittamattomuudesta huolimatta olen onnistunut tekemään ruuat tässä niin, ettei ole mikään jäänyt kiinni pannuun. Pannun mukana tuli hyvät ohjeet ja niitä olen noudattanut. Hyvä pannu kaikkien kastikkeiden tekemiseen, eikä tarvii syödä mikromuovijäämiä. Suosittelen! Laadukkaan tuntuinen ja helppo pestä! Myös omaa silmää miellyttävä design.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Toimiva pannu on
  ★★★★★★★★★★
  Paistinpannu on kyllä hyvä, mutta on vaatinut tottumuksen muuttamista. Lämpöä täytyy pitää aiemmin totustusta pienempänä. Muutoin paistettava tarttuu pohjaan helposti. Vähärasvaista ruokaa tällä ei voi tehä, kun pannuun tarttee liukastetta laittaa reilusti.
  Hefesprpoi · 26.3.2024
  Anna tarttua, se alkuun tarttuu mutta irtoo sit kyllä kun on kypsä. Yleensä siis.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  High Quality and Easy Cleaning
  ★★★★★★★★★★
  The frying pan is durable, spacious, and easy to clean. It suits very well for frying most of the foods in oil, such as omelettes, fried rice, and burgers. However, we had less luck with cooking french fries. The potatoes would stick to the pan unless you deep fry them. Same struggle is with thin pancakes, which also stick and are difficult to flip. Nevertheless, we have been using the pan nearly every day for over a month now and are very satisfied with the quality of the product.
  • Frying pan in use
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.