Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:
Yritysmyyntipalvelu

Toteutamme sinun ja asiakkaasi unelmat!

Tarjoamme tehokkaan myyntitiimin ja nopean kaistan yrityksesi materiaalihankintoihin kaikissa remontti- ja rakennusprojekteissa. Olemme kaiken kokoisten yritysten kumppani niin yksittäisissä hankinnoissa kuin isoissa kokonaistarjouksissakin. Meillä on Suomen laajin rakentamisen ja remontoinnin tuotevalikoima, josta löydät projektissasi tarvittavat tuotteet aina pohjatöistä viimeistelyyn asti.

Ota yhteyttä yritysmyyntiin ja kysy lisää ratkaisuistamme yrityksesi hyväksi.

Yritysmyyntipalvelu

010 524 9650
MA - PE klo 8.30-16.30

Yritysmyyntipalvelu rakennus- ja remonttiyrityksille

Rakennus- jaremonttiyrityksille

Palvelemme samalla innokkuudella niin yhden hengen kuin isotkin yritykset - Tarjoamme palvelua aina tarpeesi ja toiveesi mukaan. Säästämme aikaasi laskemalla projektisi materiaalien kokonaistarjouksen, selvittää tuotesaatavuudet ja toimitusajat sekä olla tukena materiaali- ja tuotevalinnoissa.

Laajan pintamateriaalivalikoiman, kylpyhuone- ja saunatuotteiden sekä rakentamisen tuotteiden lisäksi löydät mm. työkalut, LVI-tuotteet, sähkötarvikkeet ja työvaatteet sujuvan ja turvallisen työarjen takaamiseen sinulle ja työntekijöillesi.

Yritysmyyntipalvelu suunnittelijoille

Suunnittelijoille

Hyödynnä kattava tuotevalikoimamme suunnittelutöissäsi. Verkkokaupan laadukkaat tuotetiedot ja -kuvat helpottavat suunnitelmien koostamista ja eri budjettiin sopivien tuotevalintojen esittämistä asiakasprojekteissa. Kauttamme saat myös lattiamateriaalien ja tapettien mallipaloja. Verkkokaupan Muistilista-ominaisuus helpottaa eri projektien tuotelistojen hallinnassa ja voit jakaa muistilistan myös suoraan asiakkaallesi.

Showroomimme ovat käytettävissä ja olet tervetullut tutustumaan tuotteisiin ja materiaaleihin myös yhdessä asiakkaasi kanssa. Myyjämme ovat apunasi paikan päällä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.