OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

Pizzakivet

Pizzakivellä luot pizzeriamaisen tunnelman kotiisi ja valmistat ravintolatason pizzoja. Löydä valikoimastamme eri kokoisia ja muotoisia kiviä, jotka takaavat rapean pohjan ja täydellisen pizzan joka kerta. Pizzakivet sopivat niin uuniin kuin grilliinkin – valitse omasi ja aloita herkullisten pizzojen loihtiminen!

  • 1

1-28 / 28

28 tuotetta

  • 1

1-28 / 28

28 tuotetta

Pizzakivet

Laadukas pizzakivi on innokkaan kotileipurin salainen ase! Huokoisen kiven ansiosta pizzapohjasta tai leivästä tulee maistuva ja herkullisen rapea. Netraudan valikoimasta löydät johtavien merkkien pizzakivet useassa eri koossa ja kätevillä lisävarusteilla todella houkuttelevaan hintaan. Hanki nyt omasi ja laita uuni lämpiämään!

Pizzakivi tekee pizzapohjasta ihanan rapean

Valikoimamme pizzakivet soveltuvat erinomaisesti maistuvien pizzojen, leipien tai jälkiruokien tekoon. Huokoinen pitsakivi imee kosteuden pizzapohjasta, jolloin pohja paistuu herkullisen rapeaksi. Myös leipien ja piirakoiden kuori onnistuu kiven ansiosta täydellisesti. Mikä parasta, pizzakiveä voidaan käyttää mainiosti myös grillissä. Sijoita pizzakivi grilliin tai uunin ritilälle ja odota kunnes lämpötila nousee n. 300 asteeseen. Vasta kun grilli on kuumennut kunnolla, pizza nostetaan kiven päälle. Pizza on valmis, kun juusto on sulanut ja reuna on paistunut kullanruskeaksi.

Laadukkaat pizzakivet ja muut lisätarvikkeet ruoanlaittoon nyt Netraudasta

Tiesitkö, että pizzakivi paranee jokaisella käyttökerralla? On kuitenkin hyvä pitää mielessä muutama seikka, jotta kivi säilyy hyväkuntoisena pitkään eikä halkea käytössä. Parasta on noudattaa tuotteen mukana tulleita käyttöohjeita huolellisesti. Sen lisäksi on suositeltavaa pestä jäähtynyt pizzakivi käsin lämpimällä vedellä aina käytön jälkeen. Suunnitteletko jo omia pizzakekkereitä? Hanki nyt pizzakivi grilliin ja muuta kotipihasi hetkessä italialaistyyliseksi pizzeriaksi! Monipuolisen valikoiman ja ystävällisen palvelun lisäksi tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen jopa tuhansille tuotteille. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.