Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-99 / 99

99 tuotetta

1-99 / 99

99 tuotetta

Pihagrillit

Pihagrilli on kestävä ja Suomen sääoloihin hyvin soveltuva grilli, jolla valmistat grilliruoan isollekin perheelle tai seurueelle. Netraudasta löydät modernisti muotoillut pihagrillit kaupunkiympäristöön sekä mökkipihaan kauniisti istuvat grillivaihtoehdot. Monipuolisesta valikoimastamme löydät pihagrillit pihaan, katokseen, kotaan tai huvimajaan luomaan ainutlaatuista tunnelmaa. Pihagrillin liekki tuo lämmintä tunnelmaa sekä lämmittää viileämpänäkin kesäiltana. Tutustu valikoimaamme laadukkaita ja kestäviä pihagrillejä ja tilaa omasi kätevästi Netraudasta.

Pihagrilli luo pihaan tunnelmaa

Pihagrillit luovat tunnelmaa takapihalle ja onkin miellyttävää viettää aikaa pihapiirissä tulen loimua seuraten ystävien ja perheen kesken. Valikoimastamme löydät pihagrillit, jotka on suunniteltu Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Meiltä löydät Nexø-pihagrillit, joiden raaka-aineena on käytetty islantilaista hohkakiveä, ja jotka kestävät voimakasta lämpöä sekä säilyttävät lämmön, kun tuli on jo sammunut. Pihagrilli-kesäkeittiö tiilestä soveltuu hyvin suomalaiseen pihaympäristöön ja luot perinteistä tunnelmaa pihapiiriin luonnollisesti tällä grillivaihtoehdolla.

Meiltä löydät myös monipuolisen Valugrilli-valikoiman, jotka soveltuvat hyvin sekä talon takapihalle että mökin pihalle Suomen järvimaisemaan. Näillä pihagrilleillä luot illallisen isommallekin seurueelle ja nautit Suomen kesästä ulkosalla. Useissa valikoimamme pihagrilleissä voit käyttää puuklapien ja risujen lisäksi grillihiiliä sekä grillibrikettejä. Lisätarvikkeet grilleihin ja savustimiin löydät kätevästi myös Netraudasta. Ulkovalaisimet luovat tunnelmallisen valaistuksen pihalle myös syksyisinä iltoina. Tutustu nyt pihagrillit-valikoimaamme ja tilaa omasi kätevästi netistä Netraudasta.

Netraudan valikoimasta pihagrillit pihaan tai huvimajaan

Valikoimastamme löydät pihagrillit, jotka soveltuvat sekä ulkokäyttöön että vaikkapa katokseen tai huvimajaan. Meiltä löydät Kotakeittiö-tulisijat, joita voit käyttää sekä ulko- että sisätiloissa. Grillikodassa on mukava viettää iltaa pihagrillin äärellä tulen loisteessa, joka lämmittää myös seurueen mieltä. Valikoimastamme löydät Jalotakan pöytägrillit aitoine graniittilevyineen, jotka luovat uniikkia tunnelmaa mihin tahansa huvimajaan. Voit viettää iltaa huvimajassa grillin ympärillä, jolloin ruoanlaittokin voi toimia yhtenä illan juhlanumeroista. Tutustu myös grillikatoksiin ja luot täydellisen pihagrillikokemuksen myös isommalle seurueelle.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16