Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-100 / 131

131 tuotetta

1-100 / 131

131 tuotetta

Savustimet

Savustimet kuuluvat jokaisen intohimoisen ruoanlaittajan varusteisiin. Savustimien ansiosta voit savustaa kalaa, lihaa ja kasviksia helposti omalla pihallasi. Jos olet innokas kalastaja, voit savustaa itse pyytämäsi kalan, jotta saisit aina taatusti tuoretta savukalaa. Netraudan savustinvalikoima sisältää useita erilaisia savustimia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan mallin. Tilaat savustimen vaivattomasti netistä, ja tuotteesta riippuen noudat tilauksen joko postista tai se toimitetaan sinulle kotiin. Tilaa siis pian, jotta voit nauttia maukasta ruokaa aina kun haluat!

Laadukkaat savustimet maukkaan ruoan ystävälle

Valikoimastamme löydät nopeasti itsellesi parhaiten sopivan savustimen, sillä meillä on tarjolla useita eri savustinmerkkejä ja -malleja. Haluatko savustaa kalaa helposti ja vaivattomasti nykyaikaisella pienikokoisella sähkösavustimella vai pidätkö enemmän perinteisemmistä savustustavoista, joissa savustus tapahtuu puuta polttamalla? Valikoimastamme löydät myös eri kokoisia varaavia savustimia. Varsinkin itse pyydetty kala maistuu ehdottomasti herkulliselle savustettuna ja on taatusti tuoretta. Savustimet tarjoavatkin sinulle mahdollisuuden valmistaa savukalaa helposti aivan itse omalla pihallasi. Voit myös savustaa kätevästi esimerkiksi lihaa, lintuja, kasviksia ja juustoja ja mitä vain ikinä keksitkin, juuri silloin kun itse haluat. Itse savustettu ruoka maistuu varmasti herkullisemmalle kuin kaupasta ostettu. Ja ennen kaikkea, kun savustat ruoan itse, tiedät myös mitä se sisältää. Perheesi ja ystäväsikin kehuvat taatusti ruokaasi!

Valikoimamme savustimet on valmistettu parhaista materiaaleista

Kun harkitset savustimen ostamista, mieti ensin, haluatko helppokäyttöisen sähköllä toimivan savustimen, vai haluatko, että savustus tapahtuu puuta polttamalla. Valikoimastamme löytyy useita molempiin tapoihin soveltuvia savustimia sekä erilaisia savustamisessa tarvittavia välineitä. Valintaa tehdessä kannattaa myös ottaa huomioon savustimen materiaali, laitteen puhdistaminen, korjattavuus ja säilytys. Tilaa omasi jo tänään ja pääset pian nauttimaan maukkaasta savustetusta ruoasta. Savustin tuottaa taatusti paljon iloa herkullisen ruoan ystävälle! Meiltä löydät savustimien lisäksi myös laadukkaat grillit, kuten kaasugrillit. Meiltä voit hankkia pihallesi upeat uudet puutarhakalusteet. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi vaikka heti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16