Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kaivopumput

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kaivopumput

Kaivopumput tuovat mieleen palasen vanhaa aikaa. Ne ovat sekä kauniita puutarhojen ja pihojen somistajia että käytännöllisiä vedenjakelussa kaivosta. Kaivopumppujen avulla voit luoda kotiin tai vaikkapa mökille hauskalla tavalla entisaikaista tunnelmaa joko täysin käytännössä tai vain koristeellisesti. Tilaa sinäkin kaunis kaivopumppu pihaan tai puutarhaan ja somista ympäristösi uudella tavalla vanhaa kunnioittaen. Osoitteesta Netrauta.fi löydät kaiken mitä tarvitset!

Kaivopumput moneen eri tarpeeseen

Netraudasta löydät valikoiman kaivopumppuja erilaisiin käyttötarpeisiin. Voit tilata meiltä muun muassa perinteisesti maahan asennettavia kaivopumppuja sekä pienempiä kaivopumppuja, joita voit käyttää esimerkiksi suihkulähteiden reunalla sekä pöytien tai vaikkapa tynnyreiden päällä. Käyttömahdollisuuksia on siis monia, eikä siinä vielä kaikki – kaivopumput ovat myös mainioita puutarhojen somisteita, vaikkei niitä varsinaisesti käytettäisikään. Kaivopumppujen avulla voit herättää paljon erilaisia mielleyhtymiä esimerkiksi omasta lapsuudestasi tai jopa vanhoista Suomifilmeistä – niissä kaivopumput olivat usein esillä. Eikö olisikin hauska palata vanhojen aikojen tunnelmiin? Tilaamalla meiltä Netraudasta kaivopumput ja muut oheismateriaalit voit saada palasen vanhaa aikaa myös omalle pihallesi! Kaivopumppujen lisäksi löydät meiltä esimerkiksi laiturit ja aidat ja portit, joiden avulla voit halutessasi myös luoda ainutlaatuista tunnelmaa pihaasi. Tutustu valikoimiimme ja tee tilauksesi jo tänään, niin toimitamme tuotteet sinulle nopeasti.

Tyylikkäät kaivopumput suoraan netistä

Kaivopumput eivät koskaan ole poissa muodista, ja ne ovat aina hyödyllisiä. Kaivopumput soveltuvat mökkiolosuhteisiin tai esimerkiksi puutarhan hoitoon erinomaisesti. Netraudan verkkokaupasta löydät valurautaisia kaivopumppuja, joita on mahdollisuus tilata joko sammalenvihreinä tai mustina. Tarjolla on esimerkiksi kaivopumppu, jossa on romanttinen ruusukoristeltu jalusta. Kaunista ja tunnelmallista! Pumput on helppo ja nopea asentaa pihalle, ja ne ovat myös kestäviä ja luotettavia – pumput toimivat, vaikkei sähköä olisikaan. Kaivopumput ovat myös ympäristöystävällisiä, sillä ne eivät kuormita luontoa. Kun hankit kaivopumpun pihallesi, sinulla on mahdollisuus saada myös hyötyliikuntaa. Myös lapset innostuvat varmasti päästessään kokeilemaan kaivopumpun käyttöä. Kaivopumpusta voi siis olla iloa koko perheelle!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16