Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Polttomoottoritrimmerit

Polttomoottoritrimmeri on jokaisen kotipuutarhurin paras ystävä. Trimmeriä käyttämällä voi viimeistellä kaikki ne kohdat, joihin esimerkiksi ruohonleikkurilla ei pääse. Trimmerin avulla onnistuvat niin rakennusten vierustat kuin myös kukkapenkkien ympärykset.

  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

Polttomoottoritrimmerit

Netraudan valikoimassa on runsaasti erilaisia polttomoottoritrimmereitä, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman. Tule siis tutustumaan valikoimaan ja tee tilaus jo tänään.

Polttomoottoritrimmerit siistivät pihan tehokkaasti

Polttomoottoritrimmerin avulla pihasta saadaan viimeistellyn näköinen. Sen hyviin puoliin kuuluu, ettei siihen tarvita akkua. Näin pääset leikkaamaan välittömästi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, onko akku ladattu. Meiltä löydät trimmereitä kaikilta suosituimmilta brändeiltä, kuten Stigalta, Hondalta ja Husqvarnalta. Polttomoottoritrimmerit ovat kevyitä ja ergonomisia. Niissä on säädettävä kahva, joka tekee leikkaamisesta helpompaa. Se mahdollistaa työskentelyn pidemmäksi aikaa, kun trimmeriä on kevyt kantaa. Trimmereitä on saatavana 2-tahtisena tai 4-tahtisena. Kannattaa valita sitä tehokkaampi trimmeri, mitä isompi piha on ja mitä hankalampaa maastoa piha on. Polttomoottoritrimmeri sopii hyvin myös ympäristöä ajatteleville. Polttomoottoritrimmerin puhdas moottoriteknologia pitävää päästöt kurissa. Joko tiedät, millainen trimmeri sopisi hyvin sinun käyttöösi? Mikä ikinä toiveesi onkaan, löydät sen meiltä.

Polttomoottoritrimmerit vaivattomasti netistä

Netraudasta saat kattavan valikoiman erilaisia polttomoottoritrimmereitä moneen tarkoitukseen. Polttomoottoritrimmerillä leikkaat helposti suuremmankin alueen, joten se on hyvä valinta niin kotiin kuin mökillekin. Trimmereihin on saatavana myös ylimääräisiä siimakeloja, jotka on helppo vaihtaa. Siiman vaihtaminen tapahtuu niin, että napsautat vanhan rullan pois ja uuden rullan tilalle. Siiman voi siis vaihtaa helposti vaikkapa pihan hoitamisen yhteydessä. Netrauta auttaa sinua kaikissa pihanhoitoon liittyvissä asioissa. Kun teet tilauksen meidän verkkokaupastamme, saat tuotteet kotiisi vain muutamassa päivässä. Netraudan valikoimasta hankit tehokkaan polttomoottoritrimmerin aina edullisesti. Tutustu valikoimaamme ja tehosta pihan hoitoa kertaheitolla. Älä enää mieti, vaan tee jo tilaus!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.