Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Lasiliukuovet

1-48 / 97

97 tuotetta

1-48 / 97

97 tuotetta

Lasiliukuovet

Lasiliukuovi on tyylikäs sisäoviratkaisu, joka tuo sisustukseen keveyttä ja valoisuutta. Valikoimastamme löydät lasisia liukuovia monessa eri tyylissä ja lukuisilla värivaihtoehdoilla huippuedulliseen hintaan. Kirkkaan lasin lisäksi tarjolla on mm. mattalasista ja satiinilasista valmistettuja ovia. Valikoimaa täydentävät erilaiset liukuovirungot sekä mittojen mukaan räätälöidyt ratkaisut. Tutustu ja tilaa vielä tänään!

Laadukas lasiliukuovi ratkaisee tilaongelmat

Liukuovi on tilaa säästävä ja kätevä valinta, koska se ei tarvitse seinä- ja lattiapintaa toimiakseen saranoidun oven lailla. Siitä syystä se onkin suosittu mm. eteisessä tai pienemmissä huoneissa, joissa tilaa on vähän. Lasisen liukuoven erikoisuus on, että se päästää luonnonvaloa kauniisti lävitseen. Näin ollen se sopii hyvin vaikkapa ikkunattoman tilan sisäoviratkaisuksi. Monipuolisuutensa ansiosta lasinen liukuovi voidaan hankkia yhtä lailla olohuoneeseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen, pesutiloihin tai myös vaatehuoneen yhteyteen. Korkealaatuisella alumiinikehyksellä ja kahdella ovella varustettu liukuovi on suosittu klassikko, joka sulautuu kauniisti jokaiseen sisustustyyliin. Sulavasti toimivan mekanismin ansiosta se on miellyttävä ja hiljainen käytössä. Kun kestäviin materiaaleihin ja erinomaiseen toimivuuteen lisätään vielä kilpailukykyinen hinta, tilaaminen kannattaa varmasti!

Lasinen liukuovi päästää valon läpi ja tuo avaruutta pieniinkin tiloihin

Seinälle tai kattoon kiinnittyvä liukuovi sopii käytettäväksi kaikissa sisätiloissa. Ovi kestää myös kosteutta, joten se voidaan asentaa hyvin kylpyhuoneen välioveksi. Toki lasinen liukuovi voidaan valita halutessa myös toimistoon tai muihin huoneisiin. Tuotteesta riippuen valittavanasi on runsaasti tyylikkäitä värisävyjä, kuten kirkas, pronssi tai harmaa. Yksiväristen ovien lisäksi tarjolla on raidallisia, etsattuja sekä massiivirakenteisia malleja. Jälkimmäisessä yhdistyvät massiivinen puurakenne ja kolme lasia. Kiskojärjestelmän varassa liikkuvat ovet ovat karmittomia tehden niistä samalla myös esteettömän valinnan. Valikoimamme lasiset liukuovet on valmistettu kestävästä lasista turvallisuusvaatimuksia noudattaen. Yleensä toimitus sisältää kaikki järjestelmän osat sekä tarvittavat asennustarvikkeet. Vai etsitkö seinän sisään asennettavaa oviratkaisua? Siinä tapauksessa voit valita puusta valmistetun liukuovirungon, johon on saatavilla useita eri mallisia ovilevyjä, monessa eri värissä. Yksityisyyden lisäämiseksi liukuoveen voidaan halutessa lisätä myös lukko. Valitse nyt suosikkisi ja tilaa unelmiesi liukuovipaketti netistä!

Tilaa huippumerkkien lasiset liukuovet näppärästi Netraudasta

Haluatko panostaa laatuun ja tunnettuihin merkkituotteisiin? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löydät sekä kotimaiset että kansainväliset huippubrändit kätevästi samasta paikasta. Oli haussa sitten mahdollisimman hillitty lasiovi tai näyttävä ratkaisu persoonallisilla väreillä, Netraudasta saat liukuovet jokaiseen kotiin kätevästi muutamalla klikkauksella. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.