Liukuovet seinän sisään

1-48 / 49

49 tuotetta

1-48 / 49

49 tuotetta

Liukuovet seinän sisään

Liukuovi seinän sisään toimii kuten mikä tahansa muukin liukuovi. Ero kattoon tai seinän päälle asennettaviin malleihin on, että ovi asennetaan seinän väliin siihen tarkoitettua liukuovirunkoa apuna käyttäen. Valikoimastamme löydät puiset, Suomessa valmistetut liukuovirungot monessa eri koossa ja monipuolisilla ovivaihtoehdoilla edullisesti. Tutustu nyt kattavaan tarjontaan ja bongaa oma suosikkisi vielä tänään!

Liukuovet seinän sisään kätevällä toimituksella

Seinän sisään asennettava liukuovi on kätevä, kun tiloja halutaan yhdistää ja jakaa aina tarpeen mukaan. Liukuovi voidaan toteuttaa hyvin myös sellaisissa tiloissa, joissa rajallinen lattiapinta tai huonekalut tekevät saranoidun oven käytöstä hankalaa tai jopa mahdotonta. Jos kotisi on vielä suunnitteluvaiheessa ja haluat hyödyntää käytössä olevan tilan mahdollisimman tehokkaasti, sinun kannattaakin toteuttaa liukuovesi seinän sisään liukuvana versiona. Toki liukuovet ovat erinomainen valinta myös remonttikohteessa, joissa tiloja halutaan laittaa uuteen uskoon. Valikoimamme liukuovirungot on valmistettu Suomessa ja niissä on käytetty sertifioitua puuta, joka noudattaa kestävän kehityksen ja uusiutuvan puuraaka-aineen hankintaperiaatteita. Yhdistämällä runkoon haluamasi ovet voit luoda juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden.

Yksilöllinen välioviratkaisu laadukkailla merkkituotteilla

Väliseinään sijoitettu liukuovi toimii hyvin missä tahansa kodin tiloissa oli kyseessä sitten olohuone, työtila tai myös suurempi monitoimitila. Massiivirakenteinen liukuovi räätälöidään mittojen mukaan parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Väri- ja tyylivaihtoehtoja on runsaasti. Erilaisten lasiovien lisäksi tarjolla on mm. valkoisia, harmaita ja mustia ovimalleja, joiden avulla huoneen ilmettä voidaan muokata omanlaiseksi. Lasiovi tekee huoneesta avaran tuntuisen, ja se päästää valoa kauniisti lävitseen. Lasinen liukuovi onkin kätevä valinta, jos sen avulla halutaan erottaa vaikkapa ikkunaton tila. Valkoinen ovi puolestaan on hillitty ja ajaton klassikko, joka käy hyvin yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa. Tummemmat värit, kuten harmaa ja musta, sen sijaan tuovat tilaan jännittäviä kontrasteja. Mihin tahansa väriin ja malliin sitten päädytkin, meiltä saat sen kätevällä toimituksella suoraan kotiovelle!

Hanki liukuovi väliseinään netistä tilaamalla

Ovet ovat tärkeä ja näkyvä osa sisustusta, joten niihin kannattaa panostaa. Laadukas ovi tuo yksityisyyttä silloin, kun sitä tarvitaan, estää äänen kulkemista ja mahdollistaa tilojen monipuolisen käytön. Halutessa liukuovet on mahdollista tilata myös lukollisena, mikä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi toimistossa tai vanhempien makuuhuoneessa. Onko sopiva malli jo löytynyt? Tarkistathan ennen tilausta vielä tuotteen mitat ja asennusohjeet. Näin varmistat tuotteen sopivuuden ja parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.