Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Liukuovet oviaukkoon

1-48 / 65

65 tuotetta

1-48 / 65

65 tuotetta

Liukuovet oviaukkoon

Seinän päälle asennettava liukuovi oviaukkoon on tilaa säästävä, toimiva ja tyylikäs välioviratkaisu, joka voidaan toteuttaa hyvin myös jälikäteen. Materiaalien ja tyylien suhteen valinnanvaraa on runsaasti. Siinä missä lasinen liukuovi tuo tilaan keveyden tuntua päästämällä valon kauniisti lävitseen, puinen liukuovi suojaa tehokkaasti katseilta ja mahdollistaa kahden tilan erottamisen myös ahtaissa paikoissa. Tutustu nyt vaihtoehtoihin ja tilaa!

Liukuovi seinän päälle tuo sisustukseen joustavuutta

Seinän päälle asennettava liukuovi on mainio hankinta sellaisiin oviaukkoihin, joissa rajallinen lattiapinta tai huonekalut tekevät saranoidun oven käytöstä hankalaa tai jopa mahdotonta. Helppo asennus mahdollistaa liukuoven toteuttamisen liki mihin tahansa oviaukkoon myös jälkikäteen. Liukuovi eristää ääntä ja hoitaa samalla myös näkösuojan virkaa. Sen avulla kotiin saadaan halutessa myös lisää tilantuntua väliseiniä kaatamatta. Se voidaan sijoittaa myös esimerkiksi kylpyhuoneen yhteyteen, kunhan oven materiaali sen sallii. Valikoimastamme löydät liukuovia monissa eri tyyleissä, väreissä ja materiaaleissa. Lasinen liukuovi voidaan asentaa mallista riippuen joko seinään tai kattoon. Kauniisti valoa läpäisevä lasiovi tekee huoneesta avaran tuntuisen ja toimii samalla sisustuksen kiinnostavana yksityiskohtana. Merkistä riippuen voit valita kirkkaan lasin lisäksi myös harmaan, pronssisen tai etsatun oven. Sen lisäksi tarjolla on myös raidallisia tai mattapintaisia vaihtoehtoja. Valinta on sinun!

Oviaukkoon asennettava liukuovi jokaiseen makuun

Massiivirakenteinen liukuovi oviaukkoon toimii näyttävänä näkösuojana ja tilanjakajana tuoden samalla persoonallista ilmettä sisustukseen. Valikoimamme merkkiovet valmistetaan mittojen mukaan, mikä takaa, että voit toteuttaa oven myös haastavaan tai erikoisen kokoiseen tilaan. Klassisen valkoisen lisäksi mallistoon kuuluu runsaasti ajattomia värivaihtoehtoja, kuten harmaa ja musta. Vaihtoehtoisesti voit valita myös massiivirakenteisen ovikehyksen, jonka sisäosa on lasia. Voit itse päättää, suositko kirkasta lasia, satiinilasia tai kuviolasia. Muistathan vielä tilausta tehdessä lisätä tuotteen asennukseen tarvittavan liukukiskon, pyörästön ja lattiaohjurin alasvetovalikosta. Ovien uudistus voi alkaa!

Tilaa liukuovi oviaukkoon Netraudan suuresta valikoimasta

Liukuovilla voit muokata kodin visuaalista ilmettä, parantaa asumislaatua ja lisätä tilojen käyttömahdollisuuksia. Kun tarvitset rauhaa työskentelyyn tai erillisen vuodepaikan vieraalle, liukuovi jakaa tilan tai vaimentaa äänet hetkessä. Tilaamalla tuotteet Netraudasta voit toteuttaa sisustusideasi edullisesti ja aikaa säästäen. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.