Peililiukuovet

1-12 / 12

12 tuotetta

1-12 / 12

12 tuotetta

Peililiukuovet

Peililiukuovi on ollut jo vuosien ajan suosittu sisäoviratkaisu suomalaisissa kodeissa. Laadukas peilillä varustettu liukuovi lisää tilan tuntua, hoitaa kätevästi peilin virkaa aina tarvittaessa ja on samalla ajaton ratkaisu, joka sopii kaikenlaisiin kohteisiin ja sisustustyyleihin. Netraudasta löydät monipuolisen valikoiman mittojen mukaan räätälöityjä peiliovia huippuedulliseen hintaan. Tee tilaus nyt netissä ja säästä!

Peililiukuovet mittojen mukaan nyt netistä

Siinä missä saranoitu sisäovi vaatii tietyn lattia- tai seinäpinnan, liukuovi toimii mainiosti myös ahtaassa tilassa. Peililiukuovi onkin suosittu valinta nimenomaan eteisessä tai pienissä huoneissa, joissa lattiapinta on rajallinen. Liukuovi peilillä on myös helppo konsti tuoda avaruuden tuntua huoneeseen tai erottaa suuremmasta tilasta erillinen vaatehuone tai säilytystila. Valikoimamme kotimaiset peililiukuovet räätälöidään antamiesi mittojen mukaan, ja niissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Korkealaatuiset materiaalit, sulava mekanismi ja äänettömyys takaavat taatusti miellyttävän käyttökokemuksen.

Laadukas peililiukuovi tuo huoneeseen avaruutta

Peililiukuovia löytyy monessa eri variantissa. Riippuen huoneen koosta tai käytössä olevasta tilasta, voit valita liukuovet kahdella, kolmella tai neljällä ovella. Useamman liukuoven avulla voit rakentaa juuri omiin tarpeisiisi sopivan säilytystilan vaikkapa koko seinustan matkalle. Jos haluat saada kotiisi uutta ilmettä, sekin onnistuu peililiukuovien avulla helposti. Esimerkiksi vanha vaatekaappi saa uusilla ovilla hetkessä raikkaan päivityksen. Muista kuitenkin huomioida: kaapin sijainti määrittää, tarvitaanko liukuoville yksi tai useampi päätylevy. Vai etsitkö kotiisi luovaa ratkaisua, jonka avulla voit ottaa tilan haltuun täysin uudella tavalla? Kun valitset uudenaikaisen tilanjakajan, voit antaa hyvästit hukkaneliölille ja luoda yksilöllisiä tiloja aina ruhtinaallisen kokoisesta pukeutumishuoneesta näppärään työskentelytilaan. Valinta on sinun!

Tilaa peililiukuovet nyt kätevällä toimituksella

Oletko etsinyt netistä yhdistelmää liukuovi ja peili? Jos haussa on peililiukuovet, olet tullut oikeaan paikkaan! Netraudan valikoimasta löydät kotimaisten ja kansainvälisten huippunimien liukuovet peilillä ja ilman kätevästi samasta paikasta. Valikoimamme liukuovet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja niissä on huomioitu turvallisuuden ja kestävyyden lisäksi myös käyttömukavuus. Mikä parasta, merkistä riippuen pyörästöillä on jopa 15 vuoden takuu! Innostuitko? Hanki nyt upouudet peililiukuovet Netraudasta ja jätä paukkuvat kaapinovet historiaan. Suuren valikoiman ja kilpailukykyisten hintojen lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen jopa tuhansille tuotteille. Käy ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.