Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Kivieristelevyt

  • 1

1-3 / 3

3 tuotetta

  • 1

1-3 / 3

3 tuotetta

Kivieristelevyt

Kodin rakennus-ja saneeraustöissä on hyvä huomioida myös kodin eristämiseen liittyvät asiat. Kun kodin rakenteet on eristetty ja huollettu asianmukaisesti, rakenteet kestävät pidempään hyvinä, eikä ylimääräisiä remontointitarpeita synny. Kodistasi tulee kauniisti verhoiltu eristelevyjen ansiosta, jolloin se pysyy myös viihtyisänä. Tilaa nyt Netraudasta laadukkaat ja kauniit kivieristelevyt tukemaan kotisi onnistunutta rakennusprojektia!

Kivieristelevyt joka lähtöön Netraudasta

Kivieristelevyillä on olennainen osa kodin rakenteiden eristämisessä. Eristelevyjen avulla voit verhoilla kotisi seinärakenteet, sisäkatot sekä lattiat kätevästi ja kauniisti. Voit halutessasi asentaa eristelevyt myös julkisivuihin, jolloin saat kotiisi entistä enemmän särmää. Eristelevyt on valmistettu kestämään Pohjoismaiden vaihtelevat ja erilaiset sääolosuhteet, joten ne sopivat erinomaisesti suomalaisiin koteihin. Levyt on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten niiden käyttöikä on myös pitkä. Hankkimalla kivieristelevyt meiltä Netraudasta saat siis takuuvarmasti hinta-laatusuhteeltaan parhaat eristelevyt koristamaan kotiasi. Meiltä voit hankkia edullisesti myös tiivistysmassat kodin erilaisia rakennustöitä varten. Tutustu valikoimiimme siis laajemminkin ja tilaa kaikki tarvittavat materiaalit yhdellä tilauksella! Toimitamme tilauksesi nopeasti ja edullisesti suoraan kotiisi, joten nettishoppailu säästää sekä aikaa että vaivaa. Tervetuloa nyt ostoksille!

Kivieristelevyt tehostavat kotiasi

Meiltä Netraudan verkkokaupasta voit hankkia erilaiset rakennuslevyt kotiasi varten. Kivieristelevyillä voit tehostaa kotisi eristystarpeita, mutta ne toimivat myös erinomaisina kodin verhoilumateriaaleina. Esimerkiksi StoneREXin valmistama kivimurskelevy suorastaan hivelee silmää kauniilla rosoisuudellaan. Se onkin oiva valinta sinulle, joka kaipaat hieman persoonallisempaa ilmettä kotiisi! Kivimurskelevyt ovat eristelevyjä, jotka on pinnoitettu kauniilla kivimurskeella. Ne sopivat käytettäväksi parvekkeella, kotisi julkisivuilla tai vaikkapa aidoissa ja sokkeleissa. Ne ovat ääni- ja paloeristettyjä ja parantavat sen lisäksi myös erinomaisesti julkisivun ilmanvaihtoa. Eristelevyt on helppo asentaa ja pitää puhtaina. Kivieristyslevyjen lisäksi löydät valikoimistamme eriväriset sementtilastulevyt, tiivistenauhat, listat sekä ruuvit, joilla saat kätevästi kiinnitettyä eristelevyt paikoilleen. Mikä parasta: ruuveja ei tarvitse porata levyihin, sillä siipikairaruuvit tekevät reiän sementtilevyyn ilman poraamistakin. Levyjen kiinnitys on siis nopeaa ja vaivatonta. Tilaa kauniit ja laadukkaat kivieristelevyt kotiisi jo tänään osoitteesta Netrauta.fi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.