Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

AEG Powertools

AEG Powertools pitää kiinni alkuperäisestä lupauksestaan tuottaa ammattilaisille sekä jokaiselle tee-se-itse-henkilölle suorituskykyisiä ja kekseliäitä ratkaisuja. Yli sata vuotta sitten perustettu yritys onkin alansa johtaja innovaatioissa ja tuotteidensa kehityksessä. Kannettavien sähkötyökalujen tarina alkoi jo vuonna 1898, jolloin ensimmäiset kannettavat porakoneet esiteltiin yleisölle.

AEG

AEG Powertoolsin valikoimaan kuuluu laaja valikoima rakentajan ja remontoijan työkaluja, mm. huippulaadukkaat porakoneet. Mallisto tarjoaa sopivan ratkaisun jokaiselle, joka tarvitsee parhaan työkalun kilpailukykyiseen hintaan.

Esimerkiksi AEG Lithium-Ion akkusarjan akut kestävät käytössä entistä pidempään ja kiitos älykkäiden suojausominaisuuksiensa, myös käyttöominaisuudet ovat kehittyneemmät ja käyttöikä on pidempi. Li-Ion-akkusarja sopii täydellisesti yhteen myös yrityksen aiempien sukupolvien latureiden ja sähkötyökalujen kanssa. Siksi voit helposti päivittää jo aiemmin hankittujakin työkaluja.

Sisäänrakennetun Triple Protection-tekniikan ansiosta Pro Lithium-Ion-akuissa on ammattikäytöstä tuttuja ominaisuuksia. Ylikuumenemissuoja seuraa koko ajan akun lämpötilaa suojaten sitä automaattisesti ylikuumenemiselta. Siksi akku toimii noin 20% viileämpänä kuin aiemmin ja se suoriutuu ilman ongelmia matalissa, jopa -18 asteen pakkasessa. Lisäksi Pro Lithium-Ion akkujen ylikuormitussuoja sulkee virransyötön mahdollisessa ylikuormitustilanteessa, jolloin virtapiikit eivät pääse vaurioittamaan akkukennoja. Suoja nollautuu automaattisesti, joten työtä voi jatkaa saumattomasti.

Akkukennoja voidaan hallita yksittäin, joten jokainen kenno purkaa jatkuvasti parhaan mahdollisen tehonsa. Näin ne myös latautuvat tasaisesti. Pro-sarjan akuissa on lisäksi kompakti ja kestävä ulkorakenne, joka tarjoaa lisäturvaa ja kestävyyttä myös ammattilaistarpeisiin. Sisäänrakennettu virtamittari ilmaiseen jäljellä olevan varauksen. Aiempaa helppokäyttöisemmässä laturissa on sisäänrakennetut LED-valot ilmaisemassa lataustilaa ja viestimässä mahdollisista ongelmista.

AEG on varma, että käyttäjä on tyytyväinen laadukkaisiin ja ammattimaisiin AEG sähkötyökaluihinsa. Jokainen työkalu käy läpi tiukat testaukset ja tarkastukset ennen päätymistään asiakkaille. AEG tarjoaa kaikille käyttäjille pidennetyn takuun jopa 6 vuodeksi sähkötyökaluille ja 3 vuodeksi akuille ja latureille. Pidennetty takuu koskee kaikkia AEG-tuotteita, ja edellyttää tuotteen rekisteröintiä AEG:n kotisivuilla 30 päivän sisällä ostopäivästä. Pidennetty takuu varmistaa turvallisen hankinnan niin ammattikäyttäjille kuin yksityishenkilöillekin parantaen samalla AEG:n vakiotakuuta merkittävästi.

1-57 / 57

57 tuotetta

1-57 / 57

57 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16