Hyytävät hintajatkot voimassa enää:
Se Mieletön Remppa

Hillitön komedia iski eettereihin 2020 - Se mieletön remppa!

Pariskunta perii omakotitalon Vantaalta ja päättää remontoida sen unelmiensa kodiksi. Kun taidot eivät sitten kuitenkaan ole ihan parhaimmassa terässä niin luvassa on todella mieletöntä menoa - Naurua luvassa varmasti!

Se mieletön remppa -elokuvan päätähtinä häärää Suomen komedia-genren ykkösnimet: Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen. Ohjauksesta vastaa Luokkakokous 1-2 -elokuvat ohjannut Taneli Mustonen. Elokuva on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotanto ja elokuvateattereissa nauruhanat aukesivat 19.2.2020.

Se Mieletön Remppa
Se Mieletön Remppa

Netrauta on mukana poskettomassa menossa!

Netrauta oli tämän vuoden 2020 komediahitin pääyhteistyökumppani - ja olemme siitä todella ylpeitä! Onhan remppaaminen "se meidän juttu" ja olipa remppataidot kuinka tikissä tai ruosteessa, meiltä löytyy tuotteet, palvelu ja vinkit monenmoisiin remppahaasteisiin. Tuemme rempan kaikissa vaiheissa eikä projektin tarvitse olla trilleri!

Kanssamme elokuvaa tähdittävät upeat huippubrändit

Se mieletön remppa

Philips Hue -älyvalaistustuotteet herättää minkä tahansa kodin eloon ja täysin uuteen valoon! Monipuolisilla älyvalotuotteilla valaistu koti ja pihapiiri mahdollistaa erilaisten tunnelmien luomisen, turvallisen ympäristön ja valaisimien hallinnoinnin kätevästi mobiililaitteella. 

Ruotsalainen Gustavsberg on yksi Pohjoismaiden johtavista kylpyhuonetuotteiden valmistajista. Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen kylpyhuoneeseen ja kaikki tarvittavat elementit kuten kylpyhuonekalusteet, WC-istuimet, pesualtaat, kylpyammeet, suihkuseinät ja nurkat sekä monenlaisiin tiloihin sopivat hanat ja suihkut.

Villeroy & Bochin tinkimätön osaaminen posliinituotteiden valmistuksessa kulminoituu pesualtaiden, porealtaiden sekä WC-istuinten ja kalusteiden valmistuksessa. WC-istuin on välttämätön jokaisessa kodissa, mutta silti sen tulee näyttää kauniilta, olla helposti puhdistettavissa, hygieeninen ja käyttää vettä säästeliäästi.

Se Mieletön Remppa
Se Mieletön Remppa

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.