Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:
Tammiston Showroomin Allaspiha

Allaspihalta kaikki unelmien kylpyelämyksiin!

Tehdäänkö sinunkin pihastasi paratiisi? Kuuluipa unelmiesi pihaan sitten poreallas, palju tai pihasauna terasseineen ja ulkosuihkuneen, Netraudan valikoimasta löydät helposti kaikki sopivat tuotteet. Tammiston Allaspihalla on Suomen upein ulkoporeallasnäyttely! Paikalla on 20 suosituinta allasmallia alan huippumerkiltä, mukana myös Lyfco Neptune vastavirta-allas, jossa voit rentoutumisen lisäksi treenata uimista! Autenttisen kokemuksen takaamiseksi altaat ovat tietenkin vedellä täytettynä. Tule Vantaan Tammiston Showroomiin tutustumaan upeaan valikoimaamme!

Lyfco Aresso SpaDealers Wellis Kirami PW-Spa Skargards Arctic Globe

Esillä jopa 20 erilaista allasmallia

Altaita isommallekin porukalle - Tule valitsemaan omasi

Ulkoporealtaan ostajan opas

Tutustu ja valitse juuri sopiva poreallas!

Kylpytynnyrin asennus, käyttö ja huolto

Lue vinkit kylpytynnyrin asennukseen ja käyttöön!

Meiltä löydät porealtaat, paljut ja pihasaunat

Tule Tammiston allaspihalle toteuttamaan haaveesi!

Tammistossa altaat ovat vedellä täytettynä, jotta sinä saisit oikean kuvan haluamastasi tuotteesta. Lukuisten merkkien ja altaiden valikoimasta löydät varmasti omalle perheellesi sopivan rentoutumispaikan. Meiltä saat ulkoporealtaat isommallekin perheelle tai kaveriporukalle! Muista myös altaanhoitotuotteet ja suodatimet - saat ne meiltä Tammistosta heti mukaan!

Tammiston Allaspiha
Tammiston Allaspiha
Tammiston Allaspiha
Tammiston Allaspiha

Lempäälän Ideaparkin allasosasto

Ideaparkin allasosastolta löydät Aresson, Lyfcon ja Spadealersin suosituimmat ulkoporealtaat sekä Kiramin perinteiset paljut. Asiantuntevat myyjämme auttavat Sinua mielellään valitsemaan sopivan altaan paikan päältä, tai tarpeen vaatiessa myös verkkokaupasta, jossa kymmeniä tuotteita lisää. Tervetuloa Lempäälän Ideaparkin Showroomiin tutustumaan valikoimaamme! Muista myös altaanhoitotuotteet ja suodatimet - saat ne meiltä Ideaparkista heti mukaan!

Ideaparkin allasosasto
Ideaparkin allasosasto

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.