Kaipaatko suunnitteluapua tai neuvoa tuotevalinnoissa?

Varaa aika henkilökohtaiseen suunnittelu- tai tuotekonsultaatioon Netraudan asiantuntijamyyjän kanssa!

Meille on Netraudan Showroomeissa tärkeää hyvä palvelu ja arvostamme asiakkaidemme aikaa. Ei mikään rautakauppa toimii asiakkaan ehdoilla ja tarjoammekin mahdollisuutta varata sopivan hetken omasta aikataulustasi ja myyjä on valmiina – vain Sinua varten! Sinun ei tarvitse odottaa palvelua ja jonottaa vaan voit luottaa siihen että saat henkilökohtaista palvelua ja myyjän herkeämättömän huomion silloin kun sitä tarvitset.

Asiantuntijamyyjän konsultaatiot myös virtuaalisesti!

Älä jää yksin rakennus- tai sisustusprojektisi suunnittelussa - Autamme sinua paikan päällä Showroomeissa, mutta toteutamme maksuttoman konsultaation halutessasi myös videoneuvotteluna virtuaalisesti. Ammattilaistemme avulla saat parhaat neuvot toteutukseen ja oikeat tuotesuositukset. Varaa aika ottamalla yhteyttä Showroomeihimme - Kerro samalla toivotko virtuaalikonsultaatiota!

Ilmainen konsultaatiokäynti Netraudan Showroomissa

Varaa aika Showroomeistamme!

tammisto@netrauta.fi / ideapark@netrauta.fi

Ilmainen tuotekonsultaatio

Varaamalla itsellesi ajan tuotekonsultaatioon asiantuntijamyyjän kanssa voit kiertää Showroomia hänen kanssaan rauhassa. Saat apua tuotevalintoihin ja muihin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen haasteisiin. Samalla saat kokonaistarjouksen projektiisi tarvittavista tuotteista – helppoa, nopeaa ja tehokasta! 

  • Etukäteen varattu tunnin konsultaatiotapaaminen ma - pe klo 12 - 18 välillä Tammiston tai Ideaparkin Showroomissa.
  • Ennen konsultaatiokäyntiä kannattaa miettiä valmiiksi budjetti, aikataulu, mahdollisesti jo tuotelistaa, värimaailma/tyyli ja muut toiveet.

Ilmainen suunnittelukonsultaatio

Suunnittelukonsultaatio asiantuntijamyyjän kanssa auttaa sinua projektissa eteenpäin ja ohjaa oikeisiin tuotevalintoihin sekä onnistuneeseen lopputulokseen. Jos epäilet tuotteiden tai tyylien sopivuutta kotiisi, materiaalien kestävyyttä tai soveltuvuutta, on suunnittelukonsultaatio oikea ratkaisu sinulle. Tapaamisella tehdään yhdessä tarvekartoitus, käydään pohja ja tuotteet läpi ja tarjotaan Netraudan valikoimista löytyviä vaihtoehtoja kotiisi.

  • Etukäteen varattu tunnin konsultaatiotapaaminen ma - pe klo 12 - 18 välillä Tammiston tai Ideaparkin Showroomissa. 
  • Konsultaatioon kannattaa ottaa mukaan pohjakuva (jos sellainen on) sekä muita kuvia suunniteltavasta kohteesta. 
  • Ennen konsultaatiokäyntiä kannattaa miettiä valmiiksi budjetti, aikataulu, mahdollisesti jo tuotelistaa, värimaailma/tyyli ja muut toiveet.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18