Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti

Someammattilaisten toimisto remontoitiin uuteen uskoon

Suositut somevaikuttajat Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila sekä Tomas Grekov hankkivat yhdessä upean toimistotilan. Tila vanhassa rakennuksessa kaipasi kipeästi päivitystä ja remonttia, joten apuun riensi Netraudan suunnittelupalvelu ja asennuspalvelu. Yhdessä toimisto räätälöitiin sometähtien haaveiden mukaiseksi.

Projektissa mukana olleet huippubrändit sekä sisustussuunnittelija Riia Lankinen loihtivat upeaa jälkeä! Tutustu sisustusvalintoihin ja tuotteisiin. Katso myös Miisan ja Tomaksen videoesittelyt toimistosta.

Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Toimistossa on kaksi työhuonetta, jotka sisustettiin kummankin oman maun mukaan. Tomaksen huoneen näyttävät lepakkotuolit ja virtaviivainen kattovalaisin olivat miehen omia sisustusvalintoja.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Someammattilaisten työstä 85% on tietokoneella työskentelyä, joten työtiloista haluttiin viihtyisiä, valoisia ja kodinomaisia. Pariskunta on tähän asti työskennellyt kotoa käsin ja halusivat säilyttää toimistomiljöössä seuraajilleen tuttua tyyliä.

Toive omasta toimistosta toteutui vihdoin

Miisa ja Tomas olivat haaveilleet omasta toimistosta jo jonkin aikaa, sillä kotona työskennellessä työ- ja vapaa-aika on ollut vaikea erottaa toisistaan. Miisan valmistuessa vuonna 2020 puheviestinnän maisteriksi ja Tomaksen markkinoinnin maisteriksi vuonna 2021, pariskunta oli pyörittänyt opiskelun ja yrittäjänä toimimisen arkea kotonaan usean vuoden ajan. Nyt tuntui oikealta hetkeltä siirtää työnteko toimistotiloihin. Sopiva tila löytyikin verrattain helposti, sillä kohde oli vasta toinen jota pari kävi katsomassa ja vuokrasopimus tehtiin heti samalla viikolla.

Seinien ja lattian ollessa huonossa kunnossa massiivinen pintaremontti oli tarpeen, mutta vanhaa tyyliä kunnioittaen. Myös sähkövedot piti saada turvalliseksi. Miisalla ja Tomaksella oli selkeä ajatus tilan sisustuksesta ja tyylistä, ja kun he kertoivat toiveensa Netraudan sisustussuunnittelijalle Riialle, oli Riian helppo lähteä toteuttamaan toivottua selkeää, klassista tyyliä moderneilla mausteilla. Niin Riia kuin Miisa ja Tomaskin halusivat säilyttää vanhan rakennuksen tunnelman.

Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Tilassa pariskuntaa viehätti moni eri asia, joita he ovat unelmoineet myös kotiinsa. Toimiston huonekorkeus on n. 330 cm ja siinä isot ikkunat, joista tulvii sisään paljon valoa.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Vanhan talon tunnelma sekä erityisesti Miisan työhuoneessa oleva romanttinen erkkeri viehättivät uusia vuokralaisia. Työhuoneita yhdistää kauniit pariovet, jotka olivat vuosien saatossa peitetty. Ne avattiin ja nyt tilojen välillä on vapaa kulku.

Bjelinin upea kalanruotopuulattia

Purkutyöt aloitettiin Netraudan Asennuspalvelun toimesta. Seinät olivat todella huonossa kunnossa, sillä vuosien saatossa ne oli useaan kerran tapetoitu ja maalattu vanhan tapetin päälle. Kun vuosikymmenten tapettikerrokset oli poistettu, seinä tasattiin ja maalattiin valkoiseksi Miisan ja Tomaksen toiveesta. Vaalea seinä mahdollistaa yksinkertaisen ja muokattavan taustan pariskunnan YouTube-materiaaleihin, mutta se pitää myös tilan valoisana.

Lattiassa ollut vanha ja kulunut muovimatto sai myös väistyä. Miisan toive vaaleasta kalanruotopuulattiasta kävi toteen, kun Riia valitsi toimistoon erittäin kestävän Bjelinin kovetetun kalanruotopuulattian. Bjelinin kovetettu puulattia on kolme kertaa perinteistä puulattiaa kovempi ja tämän vuoksi erinomainen valinta kovaa kulutusta vaativiin kohteisiin, kuten toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin, mutta myös lemmikkikoteihin ja lapsiperheisiin.

Bjelinin Woodura® on patentoitu teknologia, jolla puupintaa puristetaan korkeassa lämpötilassa ja kovetetaan puukomposiittipulverin avulla. Bjelinin valmistusmenetelmät minimoi jätteen ja maksimoi kaiken raaka-aineen käytön. Samasta materiaalimäärästä valmistuu 10 kertainen määrä kovetettua puulattiaa kuin perinteistä puulattiaa.

Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Bjelinin kovetettu puulattia on 100% ekologinen ja aito puulattia. Se ei sisällä yhtään muovia. Materiaalina käytetään ainoastaan FSC-sertifioitua puuraaka-ainetta Euroopasta.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Bjelinin kovetettu kalanruotopuulattia on nopea ja helppo asentaa. Se asennetaan täysin lukkoponttimenetelmällä eikä vaadi perinteisten kalanruotolattioiden tapaan liimausta. Puulattian alle asennettiin askeläänieriste ja kosteussulku Bjelin Alveocel Kombifoam.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Mattalakattu Bjelin Woodura Irsta -puulattia on täydellinen Miisan ja Tomaksen toimistossa. Kalanruotolattia on tyylikäs ja ajaton valinta tilaan kuin tilaan. Siihen pystyy yhdistämään niin klassista kuin moderniakin sisustustyyliä.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Puulattioille ei ole tavallisesti annettu käyttöluokitusta, koska kyseessä on verrattain pehmeä materiaali. Bjelinin kovetetulla puulattialla käyttöluokka on kuitenkin 32, joka soveltuu myös julkisiin tiloihin.

Vanhaa kunnioittaen

Tyyli koostuu yksityiskohdista! Toimistokohteen sähkövetoja piti uudistaa purkutöiden laajuuden ja sähköturvallisuuden vuoksi. Jotta lopputulos olisi mahdollisimman autenttinen ja vanhan talon tunnelmaa henkivä, valitsi Riia Schneider Electricin Renova-sarjan pistorasiat ja valokatkaisijat. Purkamisen yhteydessä listat kärsivät paljon eikä niitä voitu uudelleenkäyttää. Centin listavalikoimasta löytyi kuitenkin kaunis, valmiiksi valkoiseksi maalattu koristejalkalista, joka muistutti hyvin paljon vanhaa, alkuperäistä listaa.

Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Huoneistoremontti vanhassa kerrostalorakennuksessa on haasteita täynnä. Purun yhteydessä paljastuu jos jonkinmoisia koloja ja korjauskohteita.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Centin 12 cm korkea koristejalkalista viimeisteli yhdessä Renova-sähkökalusteiden kanssa toimiston yleisilmeen.

Hyvää akustiikkaa ja piristystä väreillä

Miisan ja Tomas ihastui toimistotilan korkeisiin huoneisiin, mutta ne toivat mukanaan akustiikkahaasteen. Huonekalut ja isot matot vaimentavat kaikua, mutta lisäapua parempaan akustikkaan kaivattiin. Riia valitsi työhuoneisiin kotimaiset Konto-akustiikkalevyt, jotka ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita. Levyjä on saatavilla useissa eri väreissä, mutta Miisan ja Tomaksen toimistoon levyt käsiteltiin sisustukseen sopivilla värisävyillä. Näin tilojen vaaleisiin seiniin saatiin myös toivottua kontrastia värein.

Konto-akustiikkalevyt
Tomaksen huoneen vihreässä akustiikkavelyssä tehostevärinä on keltainen ja Miisan huoneessa punainen. Konto-akustiikkalevyt ovat kevyitä ja erittäin helppoja kiinnittää.
Konto-akustiikkalevyt
Kun työhuoneiden pariovet ovat auki, naapurihuoneen akustiikkalevy näkyy toiseen huoneeseen. Ne sitovat tilat tyylikkäästi yhteen. Turve on terveellinen ja turvallinen materiaali. Pintakäsittely tehdään niinikään turvallisella, M1-luokitellulla maalilla.

Persoonallisuutta erilaisilla valaisimilla

Modernit valaisimet viimeistelevät tilat ja tuovat monipuoliset sekä muunneltavat valaistusmahdollisuudet. Miisa ja Tomas valitsi erilaisia valaisimia Trion valaisinvalikoimasta. Valaisimissa toistuu muussa sisustuksessa käytetty musta väri. Jokainen valaisin on kuin veistos ja toimii niin valonlähteenä kuin sisustuselementtinäkin. Sistustusvalaisimien lisäksi tilaan valittiin Innoluxin-kirkasvalolamppuja, joilla on piristävä vaikutus ja tulevat hyödyksi etenkin pimeänä vuodenaikana.

Uusien ja second hand -huonekalujen harmonia

Sisustusvalinnat olivat parin ja suunnittelijan yhteisiä ja Miisa ja Tomas kertovat olevansa tyytyväisiä Riian kanssa toteutettuun suunnitelmaan. Parilla oli selkeä ajatus huonekaluista, valaisimista ja muista sisustuksellisista valinnoista, mutta Riian vinkeillä ja valinnoilla tilat saatiin soljumaan yhteen. Riia täydensi pienet yksityiskohdat, kuten eri asioiden korostaminen väreillä ja valaistuksella. Parilla oli paljon huonekaluja, tauluja ja muita esineitä valmiina, jotka otettiin alusta asti huomioon sisustusta suunnitellessa.

Tyylikäs Smeg-jääkaappi, uudet Varax-lepakkotuolit ja marmoripöytä hallitsee Tomaksen huoneen tyyliä, kun Miisan huoneessa taas korostuu pehmeä tunnelma vihreän sohvan, Amanda B -koristetyynyjen sekä näyttävien mattojen ansiosta. Miisa ja Tomas ovat todella tyytyväisiä remonttiin kokonaisuudessaan ja työskentelevät nyt onnellisesti omassa toimistossa, joka säteilee viihtyvyyttä ja inspiroi tulevissa projekteissa.

Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Musta Smeg-jääkaappi oli ensimmäinen sisustuksellinen elementti, jonka ympärille toimiston sisustusta lähdettiin miettimään. Se saikin kunniapaikan Tomaksen työhuoneessa.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Miisan huoneessa on hyödynnetty paljon somevaikuttajan itse löytämiä second hand -huonekaluja.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Varaxin lepakkotuolissa on mukava lueskella, rentoutua tai tehdä luovaa kirjoitustyötä.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
Shelf-vaateteline laitetaan nojaamaan seinää vasten. Sitä ei kiinnitetä ruuveilla, joten se on erinomainen vaihtoehto esim. vuokra-asuntoon.
Miisan ja Tomaksen toimistoremontti
AmandaBn herkullisen oranssit koristetyynyt luovat vihreän sohvan kanssa kauniin värikontrastin.

Miisan ja Tomaksen remontissa mukana

Asennuspalvelu Bjelin Trio Cent Innolux Smeg Konto Schneider Electric Amanda B Varax Yamazaki FinePRICE

Remontissa käytetyt tuotteet

Valaisimet

Huonekalut ja sisustustuotteet

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.