Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!
  • 1

1-26 / 26

26 tuotetta

  • 1

1-26 / 26

26 tuotetta

Suihkutangot

Suihkutanko tuo lisää suihkutilan toiminnallisuutta. Tankoon saa kätevästi kiinni niin käsisuihkun kuin saippuatelineenkin. Monien suihkutankojen pituutta voi myös säätää. Suihkutanko kuuluu joihinkin suihkusetteihin, mutta sen voi ostaa myös erikseen. Tällöin pääsee koostamaan tangosta ja muista suihkun osista itselleen räätälöidyn kokonaisuuden. Uudiskohteiden lisäksi uuden suihkutangon hankinta voi tulla ajankohtaiseksi myös vanhaa kylpyhuonetta remontoitaessa. Ovat toiveesi suihkutangon suhteen millaisia hyvänsä, kannattaa tangon metsästäminen aloittaa Netraudan verkkokaupasta! Meiltä tilaat tarpeisiisi sopivan suihkutangon ja muut kylpyhuoneen kalusteet ja tarvikkeet vaivatta vain muutamalla klikkauksella.

Suihkutangon toiminnallisuus

Suihkupidikkeellä varustettu suihkutanko helpottaa käsisuihkun säilyttämistä, kun suihkulla on oma paikkansa, johon se on helppo asettaa. Käsisuihkun toiminnallisuus myös laajenee suihkutangon ansiosta, sillä suihkupidikkeen voi yleensä liu´uttaa tangon yläpäähän, jolloin käsisuihkulla voi korvata yläsuihkun. Yläasentoon asetetun käsisuihkun alla suihkutteleminen onnistuu mukavasti ja kädetkin jäävät vapaiksi. Suihkutankoon voi myös liittää käteviä lisäosia kuten esimerkiksi saippuatelineen, jossa saippuat ja hiustenhoitoaineet ovat kätevästi käden ulottuvilla suihkun aikana.

Erilaiset suihkutangot Netraudasta

Netraudan valikoimassa on suihkutankoja lukuisilta eri valmistajilta, joten muiden suihkukalusteiden ja -tarvikkeiden kanssa yhteensopivan tangon löytäminen onnistuu varmasti. Erityisesti kannattaa tarkistaa verkkokaupan rajaustoiminnon avulla, millaisia muita tuotteita kuuluu suihkutangon kanssa samaan tuoteperheeseen. Myös saippuatelineitä on valikoimassamme runsaasti. Kun suihkutangon tai muiden suihkutilan tarvikkeiden päivittäminen on aiheellista, kannattaa suunnata Netraudan verkkokauppaan. Tilaat meiltä kaiken remontoimiseen ja rakentamiseen tarvittavat nopeasti ja helposti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.