Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Lämpötila- ja kosteustunnistin Shelly H&T, eri värejä

Tuotenumero:
S-261611X3-4
Väri
30,00  Säästät: 0,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 6,90 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

Shelly H&T -lämpötila ja kosteustunnistin. Shelly H&T auttaa seuraamaan kosteuden ja lämpötilan muutoksia samalla auttaen välttämään kuivumista. Yhdistetään langattomaan Wi-Fi-verkkoon. Voidaan käyttää säännöissä ja automaatioissa muiden laitteiden kanssa.

Shelly H&T yhdistää edistyneen teknologian pieneen kokoon ja tyylikkääseen muotoiluun. Aseta anturisi minne tahansa kotonasi. Lataa Shelly Cloud -sovellus ja lisää Shelly H&T -anturi. Nyt saat aina tiedon, kun kotona tapahtuu muutoksia. Shelly H&T tallentaa kaikki kosteus- ja lämpötilatiedot jopa vuoden ajan (365 päivää), joten historiatiedot on helppo tarkistaa.

Muuta esim. sähköllä toimivat lämittimet älykkäimmiksi laitteiksi Shelly H&T:n ja Shelly Plug -pistorasian avulla. Kytke lämmitin Shelly Plugiin ja aseta tämän jälkeen tavoitelämpötilat ja anna Shelly H&T:n hoitaa loput.

Shellyn älykotituotteet tukevat Amazon Alexa ja Google Assistant virtuaaliavustajia. Edellä mainittujen lisäksi myös useampi muu älykotijärjestelmä/alusta on tuettuna (varmista yhteensopivuus tuotekohtaisesti). Shellyn tuotteet liitetään langattomaan Wi-Fi-verkkoon, eivätkä tarvitse toimiakseen erillistä kotiautomaatio-ohjainta.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Shelly

Tuotteen mitat:

  • Korkeus (mm): 35
  • Halkaisija (mm): 45

Tuotteen ominaisuudet:

  • Värin tarkenne: Saatavilla eri värivaihtoehtoja
  • Huom, tuotteen mukana ei toimiteta paristoa. Tuote toimii erikseen hankittavalla CR123A-paristolla

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.