1-100 / 1940

1940 tuotetta

1-100 / 1940

1940 tuotetta

Ilmanvaihto
Kunnollisella ilmanvaihdolla on nykyaikana erittäin suuri merkitys talon kunnon ylläpidossa. Puutteellinen sisäilman vaihtuminen voi aiheuttaa esimerkiksi kosteuden kulkeutumista rakenteisiin, märkätilojen hidasta kuivumista, hajuja, hometta rakenteissa sekä vetoa. Netraudan valikoimasta löydät ilmanvaihtolaitteet ja lisätarvikkeet sekä vanhoihin että uudisrakennuksiin. Valikoiman löydät helposti netistä ja tuotteet saat kätevästi kotiin kuljetuksella. Varmista siis talosi sisäilman laatu hankkimalla laadukkaat ilmanvaihtotuotteet Netraudasta!

Hyvä ilmanvaihto pitää talon kunnossa

Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivat laitteet ja muut tarvikkeet, kun haluat tehostaa olemassa olevaa riittämätöntä ilmastointia tai rakennat uutta. Harkitsetpa sitten matalaenergistä ilmanvaihtokonetta omakotitaloon tai vaikka vain pieneen mökkiin, niin Netraudasta löydät parhaan valikoiman laadukkaimpia merkkejä, halutessasi kotiin kuljetettuna. Voit valita, haluatko sijoittaa älykkääseen automatiikkaan tai kotimaiseen laitteistoon. Netraudan valikoimasta löydät takuuvarmasti markkinoiden uusimmat ja suosituimmat ilmanvaihtolaitteet sekä tarvikkeet. Oletko epävarma siitä, millainen ilmanvaihtolaitteesi pitäisi olla? Netraudan sivuilta löydät tarkat tuotetiedot ilmanvaihtokoneista sekä niihin saatavilla olevista lisävarusteista ja muista tarvikkeista. Sivuilta löytyvät ohjemateriaalit ja tuotevideot helpottavat juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan laitteiston valinnassa.

Ilmanvaihto on hyvä suunnitella käyttötarpeen perusteella

Kun suunnittelet ilmanvaihtoa asuntoon, muista huomioida asunnon koko ja käyttötarve laitteiston valinnassa. Varmista myös, että ikkunat ovat hyvässä kunnossa, sillä niiden tiiviys parantaa ilmanvaihdon tehokkuutta. Ilmastoitava neliömäärä vaikuttaa siihen, miten tehokas ilmanvaihtolaitteen tulee olla. Valinnassa on hyvä miettiä myös sitä, tarvitsetko esimerkiksi lämmitystä, jäähdytystä tai ajastintoimintoja. Suunnitteluun vaikuttaa myös se, onko kysymys pääsääntöisesti kesäaikaan käytettävästä vai ympäri vuoden asuttavasta asunnosta. Erityisesti allergiakodissa ilmanvaihdon toimivuuteen ja laatuun tulee kiinnittää erityistä huomiota. Netraudan laajasta valikoimasta löydät laadukkaat laitteet ja suodattimet myös allergikon tarpeet huomioiden. Netraudan valikoimasta löydät ilmanvaihdon tarvikkeiden lisäksi myös kaikkeen rakentamiseen ja korjaukseen tarvittavat työkalut. Kun tilaat ilmanvaihtoon tarvittavat laitteet meiltä, sinun ei tarvitse myöskään huolehtia kuljetuksista, sillä toimitamme ne kotiovellesi ja tarjoamme toimituskulut ostoksesi ylittäessä tietyn summan. Lue vielä tarkemmat toimitusehdot tuotekortista ja hanki parhaat laitteet ilmanvaihtoon asuntosi ja terveytesi parhaaksi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16