Juhannuskampanjat voimassa enää:

Mikrosementtipaketti SBL, vesieristeen päälle, 6m², Savu 424

Tuotenumero:
SBL-MIKROVESIERISTE-SAVU
387,98  pkt
pkt
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 8,90 €
★★★★★★★★★★
5.0
Käytön helppous 5.0
Ominaisuudet 5.0
Vastinetta rahoille 5.0
Tuotteen laatu 5.0

Mikrosementtipaketti Savun avulla saat luotua uniikin ja lämpimän harmaan pinnoitteen noin 6 m² alueelle vesieristeen päälle. Pavicem Micromortero on värillinen, sementtipohjainen ja erittäin ohut pinnoite, jolla luodut sileät ja elävät pinnat ovat aina uniikkeja. Pinnan viimeistelystä riippuen mikrosementin ulkonäkö voi vaihdella puolihimmeästä kiiltävään. Kuumaa ja kosteutta kestävä mikrosementti sopii hyvin erilaisiin kohteisiin ja kokonaisuuksiin, niin kylpyhuoneeseen kuin takankin päälle. Tällä mikrosementtipaketilla loihdit tyylikkään pinnan vesieristeen päälle.

Mitä tasaisemmin ja huolellisemmin vesieriste on levitetty, sitä paremmin mikrosementin menekki pysyy hallinnassa. Vesieristetty pinta ei vaadi pohjustusainetta, mutta karkeaa Grueso-mikrosementtiä suositellaan levittämään vähintään kaksi kerrosta. Sekä karkea että hieno mikrosementti sekoitetaan omina erinään mukana tulevaan akryyliin ja liipataan teräslastalla tasoon, mahdollisimman ohuina kerroksina. Teräsliippaus, asentajan työtekniikka ja hionta antavat mikrosementille sen elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja kestävä mutta kuitenkin joustava. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä. Lopuksi pinta lakataan polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Lisää hyödyllistä tietoa saat tuotekortilta löytyvästä asennusohjeesta ja tuotevideosta. Mikäli olet pinnoittamassa kosteita tiloja, tutustuthan huolellisesti tähän liittyviin ohjeisiin. Liittyvistä tuotteista löydät mikrosementille tarkoitetun teräslastan, jonka avulla saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Huomioitavaa: Mikrosementtipakkauksen lakaksi on vaihdettu tilapäisesti Orfapol-50/2. Uudessa lakassa on onnistuttu säilyttämään lakan ominaisuudet (hengittävyys ja joustavuus) ja samalla vähän lisäämään veden pitävyyttä. Kuivumisaika on kuitenkin hieman pidempi vanhaan lakkaan verrattuna. Pienen partikkelin vaihdosta johtuen Orfapol 50/2 lakassa on erillaiset sekoitussuhteet, joita on hyvin tärkeätä noudattaa lakan toimivuuden kannalta. Uutta ja vanhaa lakkaa ei saa sekoittaa keskenään. Tarkistathan oikean oikean käyttöohjeen liitteistä.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Suomen Betonileimasin

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Ruskea
 • Paketin riittoisuus: n. 6 m², ohutta pinnoitetta
 • Toimituksen sisältö:

 • Hieno mikrosementti Pavicem Micromortero - 3 kg
 • Karkea mikrosementti Pavicem Micromortero Grueso - 6 kg
 • Mikrosementin nesteosa Acrylcem - 5 litraa
 • Polyuretaanilakka Orfapol-50/2 - 0,72 kg (A-komponentti 600g + B-komponentti 120g)

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 15,00

Huomioithan että värin kuva on suuntaa antava, sillä lopulliseen tulokseen vaikuttavat muun muassa työstettävä pohja ja jokaisen tekijän oma kädenjälki.

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Loistava tuote
  ★★★★★★★★★★
  Helppo työstää, paketissa selkeät ohjeet. Materiaali on todella tyylikäs ja miellyttävän tuntuinen. Hinta-laatusuhde kohdillaan.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Myydyimmät tuotteet (10)

Sisustuslaasti Dekofloor Beton märkätilaan eri värejä
-9% Jopa
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
Sisustuslaasti Dekofloor Beton märkätilaan eri värejä
295,00  alk. 271,40 
Mikrosementtipaketti Basebeton märkätilaan laatan tai vesieristeen päälle, eri värejä
-10% Jopa
ENÄÄ
4 PÄIVÄÄ
Tarjous
Mikrosementtipaketti Basebeton märkätilaan laatan tai vesieristeen päälle, eri värejä
295,00  alk. 264,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.