Savustuspöntöt

1-3 / 3

3 tuotetta

1-3 / 3

3 tuotetta

Savustuspöntöt

Savustuspönttö sopii perinteisen savukalan valmistuksen lisäksi moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen. Valikoimastamme löydät monipuoliset savustimet erilaisissa innovatiivisissa malleissa, jotka yhdistävät erilaisia ruoanvalmistustekniikoita iloksesi. Hanki nyt perinteinen, tulipesällinen pönttö tai höyrysavustukseen sopiva ja grilliksi taipuva kokonaisuus edullisesti verkkokaupastamme. Laita tilaus tulemaan jo tänään!

Loimuta ja savusta herkkuruoat kätevästi

Voisiko herkullisempaa olla kuin hyvällä savustimella valmistettu ruoka? Haluamme tarjota kaikille savustuksen ystäville tuotteet, joilla lopputulos on taatusti miellyttävä. Meiltä löydät niin perinteiset savustuspöntöt kuin loimusavustimet, joissa myös haudutat ja grillaat ruoat näppärästi. Erilaiset lisätarvikkeet, kuten ritilät ja muurinpohjapannut, laajentavat pönttöjen käyttömahdollisuuksia. Suunnittelussa on huomioitu käyttömukavuus ja helppo puhtaanapito. Tutustu valikoimaan ja hanki kätevät savustuspöntöt netistä. Meillä tuotteiden vertailu käy aina helposti ja nopeasti.

Turvalliset savustimet edullisesti netistä

Valikoimamme tuotteet ovat aina laadukkaita. Älykkään suunnittelun ansiosta valmistat niillä ruoan turvallisesti myös tuulisissa olosuhteissa. Materiaalit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, joten voit nauttia savustuspöntöstä jopa vuosikymmenien ajan. Emaloitu tai kromattu pinta on helppo pitää puhtaana, ja se pysyy käytössä siistinä pitkään. Osa malleista on kevyitä, pinottavia ja vie vain vähän tilaa, joten he on helppo kuljettaa mukana myös kalaretkillä. Varmista onnistunut savustus ja suussasulavat liha- ja kalaruoat sekä juustot uudella, tehokkaalla savustimella, joka ei ole hinnalla pilattu. Nopean toimituksen ansiosta pääset lisäksi nauttimaan herkuista tuota pikaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16