Kyberhinnat VAIN tänään! Aikaa jäljellä:

1-34 / 34

34 tuotetta

1-34 / 34

34 tuotetta

Aitat

Aitta on ihanteellinen tilaratkaisu niin vieraiden majoittamiseen, harrastetilaksi kuin kaikkien tarpeellisten tavaroiden säilyttämiseen. Valikoimamme aitat ja varastot sopivat täydellisesti sekä kodin että mökin pihapiiriin. Puuvalmiina toimitettavat tuotteet on helppo koota paikan päällä. Mikä parasta, voit räätälöidä niiden pintakäsittelyn toiveidesi mukaan ja tuunata ulkorakennuksen yksityiskohdat täysin haluamaksesi. Tutustu monia eri mahdollisuuksia tarjoavaan valikoimaan ja valitse oma suosikkisi.

Monikäyttöiset ja kestävät aitat nopealla toimituksella

Kun haussa on nukkuma-aitta mökille, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Keräsimme sinua varten tunnettujen merkkien luotettavat tuotteet, joiden avulla rakennat unelmiesi aitan tuossa tuokiossa. Puuvalmiina toimitettavan tavaran etu on, että saat vapaat kädet tuotteen pintamateriaalien, katteiden ja perustuksen valinnassa. Osassa tuotteita ne voidaan myös valita käytännöllisinä paketteina toimituksen yhteyteen. Monissa malleissa on myös useita mahdollisuuksia ovien, ikkunoiden, kattotyylin ja lattian valitsemiseen. Tuotteita selaamalla näet eri vaihtoehdot ja voit aloittaa oman ulkorakennuksen suunnittelemisen.

Näppärä vierasaitta edullisesti netistä

Kun vierasaitta täytyy löytää nopeasti, apu löytyy verkkokaupastamme. Meiltä tilaat näppärästi kaiken tarvitsemasi, jotta saisit kaiken valmiiksi ennen sesonkia. Tilavat aitat on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, joten voit nauttia niistä jopa vuosikymmenien ajan. Jos pidät nikkaroinnista, näillä tuotteilla säästät selvää rahaa. Edulliset aitat nousevat harjaan pikavauhdilla, ja niistä saat huippukätevää lisätilaa niin vieraiden majoittamiseen kuin tavaroiden säilytykseenkin. Älä siis epäröi, vaan laita tilaus heti matkaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-20.00 | La 10-18