Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

WC-istuimet

WC-istuin, eli tutummin vessanpönttö, on kodin tai julkisen saniteettitilan olennainen osa, joka koostuu istuimesta ja huuhtelumekanismista. Se on suunniteltu helpottamaan ihmisten tarpeiden hoitamista hygieenisellä ja mukavalla tavalla. Markkinoilla on useita erilaisia WC-istuinmalleja, kuten seinä-WC:itä. Tämän päivän WC-istuimet ovat myös yhä ympäristöystävällisempiä, käyttäen vähemmän vettä ja energiaa kuin aiemmin.

1-48 / 705

705 tuotetta

1-48 / 705

705 tuotetta

WC-istuimet

Netrauta tarjoaa laajan valikoiman WC-istuimia eri tarpeisiin ja tyyleihin, oli kyseessä sitten moderni kylpyhuone, perinteinen wc-tila tai vaikkapa mökkikäyttö. Valikoimastamme löytyy niin perinteisiä lattiamalleja kuin seinään kiinnitettäviä vaihtoehtoja, ja erilaisia ominaisuuksia, kuten vettäsäästävät ja huuhtelukauluksettomat istuinmallit, ja sekä käyttömukavuutta lisääviä yksityiskohtia. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva WC-istuin Netraudasta!

Mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet, joita kannattaa etsiä uutta WC-istuinta hankittaessa?

Uutta WC-istuinta hankittaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin tärkeimpiin ominaisuuksiin:

  • WC-istuimen malli ja koko: valitse sopiva koko ja muoto tilaan ja tarpeisiin
  • Vesimäärän säätö: vedenkulutuksen säätömahdollisuus säästää vettä ja rahaa
  • Puhdistusominaisuudet: helposti puhdistettava pinta ja likaa hylkivät materiaalit ovat hyvä valinta
  • Istuimen korkeus: oikean korkeuden valinta helpottaa istumista ja nousemista
  • Hiljainen huuhtelu: WC-istuimen äänettömyys on tärkeä etenkin, jos vessa sijaitsee makuuhuoneen lähellä

Mikäli tarvitset apua sopivan WC-istuimen valintaan, voit olla yhteydessä myyntipalvelumme. Autamme mielellämme!

Minkä kokoisia WC-istuimia on saatavilla, ja miten valita sopiva koko?

WC-istuimia on saatavilla eri kokoisina, ja sopivan koon valinta riippuu muun muassa käyttäjän koosta ja tilan mitoista. Yleisimmät WC-istuimen mitat ovat noin 36-37 cm istuimen leveys, noin 43 cm etäisyys seinästä etureunaan ja noin 40-42 cm korkeus lattiasta istuimen yläreunaan. On myös saatavilla kapeampia istuimia, joissa leveys voi olla noin 30-35 cm, ja suurempia istuimia, joissa leveys voi olla noin 38-40 cm. Jotta löytäisit sopivan kokoisen WC-istuimen, kannattaa mitata WC-tila huolellisesti. WC-istuimen leveyden tulisi olla riittävä käyttäjän istuinosan suhteen, ja etäisyys seinästä etureunaan riittävä käyttäjän jalkojen suhteen. Lisäksi istuimen korkeuden tulisi olla sopiva käyttäjän pituuteen nähden, jotta istuminen ja nouseminen on helppoa ja turvallista.

Mikä on tavallinen hintahaarukka WC-istuimille, ja onko eroja eri merkkien ja mallien välillä?

Tavallinen hintahaarukka WC-istuimille on noin 200-500 euroa. Hintaan vaikuttavat muun muassa istuimen laatu, tyyli, lisäominaisuudet ja merkki. Eri merkkien ja mallien välillä voi olla suuria hintaeroja, mutta myös laatu- ja ominaisuuserot voivat vaihdella. Esimerkiksi joissakin malleissa on pehmustettu istuinosa tai erityinen huuhtelujärjestelmä, jotka voivat nostaa hintaa. On tärkeää valita istuin, joka sopii omiin tarpeisiin ja budjettiin, ja vertailla eri vaihtoehtoja ennen ostopäätöksen tekemistä. Myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan WC-istuimen valitsemisessa.

Mitä eroa on perinteisellä ja seinään kiinnitettävällä WC-istuimella, ja mikä sopii paremmin omaan kylpyhuoneeseen?

Perinteinen WC-istuin kiinnitetään lattiaan ja seinään kiinnitettävä WC-istuin kiinnitetään ainoastaan seinään. Seinään kiinnitettävä WC-istuin tarvitsee erillisen vesi- ja viemäriliitännän, joka sijaitsee seinässä, kun taas perinteinen WC-istuin liitetään suoraan lattiaan. Seinään kiinnitettävä WC-istuin vie vähemmän tilaa kylpyhuoneessa ja sopii paremmin pieniin tiloihin. Perinteinen WC-istuin on yleisempi ja helpompi asentaa, mutta vie enemmän tilaa. Valinta riippuu siitä, millainen kylpyhuoneesi on ja mitä ominaisuuksia etsit.

WC-pönttö edullisesti asennettuna

Tarjoamme WC-istuimen asennuspalvelua, johon sisältyy kaikki lattia-WC-istuimet riippumatta mallista tai ostopaikasta. Asennuspalvelu sopii vanhan WC-istuimen vaihtoon tai uuden asennukseen. Ammattitaitoiset LVI-asentajayhteistyökumppanimme suorittavat asennukset sovittuna aikana ja noudattavat hyvää rakennustapaa. Asennuksen jälkeen varmistat tuotteen toiminnan ja valmistajan takuuehtojen täyttymisen. Olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Myydyimmät tuotteet (10)

-20%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
WC-istuin Interia Pacho Rimless, soft-close -kannella, eri värejä
499,00  alk. 399,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

WC-istuin Interia Pacho Rimless, soft-close -kannella, eri värejä
-20%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
WC-istuin Interia Pacho Rimless, soft-close -kannella, eri värejä
499,00  alk. 399,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.